Εύκολη νίκη για την Δανία

Με πρωταγωνιστή - όπως πάντα - τον Κρίστιαν Έρικσεν, η Δανία νίκησε την Ουαλία εύκολα 2-0! Η επιστροφή των βασικών παικτών και του προπονητή Άγε Χαρέιντε επανέφερε την Δανία στις επιτυχίες.

Μετά την βραδιά όνειδος στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Δανίας στην Σλοβακία, οι βασικοί επέστρεψαν και επικράτησαν εύκολα της Ουαλίας του Ράιαν Γκιγκς. Τα δύο τέρματα πέτυχε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο 32ο και το 63ο λεπτό με τον μέσο της Τότεναμ να κάνει την διαφορά σε αυτό το παιχνίδι. Οι Δανοί
έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες και αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας Χένεζι το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει.

Ο καταπληκτικός Έρικσεν πλέον στα τελευταία δεκαεννέα παιχνίδια του με την Δανία, μετράει 15 γκολ και 5 ασίστ. Οι Δανοί νίκησαν στην πρεμιέρα τους για τον τέταρτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας και έπιασαν στην πρώτη θέση την Ουαλία που έχει ένα ματς περισσότερο.

Δανία : Σμάιχελ, Κιέρ, Γέργκενσεν, Ντάλσγκαρντ, Λάρσεν, Σένε, Ντιλέινι, Έρικσεν, Μπρέιθγουεϊτ, Πόουλσεν (Κορνέλιους), Σίστο (Φίσερ)

Ουαλία : Χένεζι, Γκάντερ, Τσέστερ, Ντέιβις, Αμπάντου (Ρόμπερτς), Μέπαμ, Άλεν, Ράμζεϊ, Λόρενς (Γούντμπερν), Ρόμπερτς (Μπρουκς), Μπέιλ
Keywords
Τυχαία Θέματα