Εύκολα την Σαν Λορέντζο η ΑΕΚ (86-64), προκρίθηκε στον τελικό

Η ΑΕΚ επικράτησε 86-64 της Σαν Λορέντζο στον πρώτο ημιτελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου και πήρε στα χέρια της το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής (23.00).
Όλα ήταν υπόθεση 5-6 λεπτών για την κάτοχο του Basketball Champions League. Χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα στο Ρίο της Βραζιλίας, αλλά όταν πάτησε το γκάζι, η ομάδα της Αργεντινής δεν είχε απαντήσεις.
Η ΑΕΚ
μετέτρεψε το εις βάρος της 12-7, λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου, σε 45-22 στο 18’, βάζοντας έτσι τις βάσεις για να πάρει την πρόκριση. Η άμυνα της ελληνικής ομάδας οδήγησε τους παίκτες της Σαν Λορέντζο σε 11 λάθη στο πρώτο ημίχρονο, πολλά εκ των οποίων μετατράπηκαν σε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.

Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής έπαιξε το τελευταίο της χαρτί στην τρίτη περίοδο, όταν κατάφερε να σκοράρει 28 πόντους, ενώ είχε συνολικά 27 στις δύο πρώτες! Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ δεν έχασε την αυτοκυριαρχία της. Με την διαφορά στους 12 λίγο μετά την έναρξη του τέταρτου 10λεπτου, η ΑΕΚ επανέκτησε το αμυντικό της φίλτρο και με ένα 8-2 (76-58), έδωσε τέλος στις ελπίδες των αργεντινών.Δείτε εδώ τα στατιστικά:

Keywords
Τυχαία Θέματα