H Silent Road Games κάνει tease το Afterlight

To ισπανικό στούντιο θα ξεκινήσει την crowdfunding εκστρατεία του στο Kickstarter τον προσεχή Απρίλιο.

Το Afterlight είναι ένα 2.5D Adventure, το οποίο εκτυλίσσεται στο διάστημα και αποτελεί τη νέα δημιουργία της Silent Road Games. Οι developers θα ξεκινήσουν μια crowdfunding εκστρατεία στο Kickstarter τον προσεχή Απρίλιο με στόχο να συγκεντρώσουν τους απαραίτητους πόρους για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με τα ως τώρα δεδομένα

το Afterlight θα κυκλοφορήσει το 2020 στα PC, ωστόσο η Silent Road Games δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας και στις κονσόλες, αν υπάρξουν ευνοϊκές προϋποθέσεις.

To εν λόγω Adventure που θα περιλαμβάνει αρκετά Action και Puzzle στοιχεία θα λαμβάνει χώρα τον 22ο αιώνα στον Τιτάνα, τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου. “Στοχεύουμε σε ένα ακριβή και δυναμικό gameplay”, δήλωσε το ισπανικό studio με έδρα την Μάλαγα. “Θέλουμε να παρουσιάσουμε στον παίκτη μια σειρά από μοναδικά puzzles και τοπία εξωγήινης ομορφιάς, καθώς αυτός θα προσπαθεί να επιβιώσει μετά από μια αποτυχημένη διαστημική αποστολή.”

Στο Afterlight αναλαμβάνετε τον έλεγχο του Xin, ενός αστροναύτη, ο οποίος καλείται να επιβιώσει σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Μοναδικός σας σύμμαχος είναι το drone σας ονόματι C.O.G. Οι developers δηλώνουν επηρεασμένοι από το Inside, το Journey, καθώς και από το κινηματογραφικό έργο του Andrei Tarkovksy.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η Silent Road Games είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα της Badland Publishing, οπότε αν και εφόσον η Kickstarter εκστρατεία του Afterlight στεφτεί με επιτυχία, η Badland θα αναλάβει την έκδοσή του.

Το Afterlight θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC.

IGN GreeceΚύριο μέλος του PlayStation λέει ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τη Nintendo - DICE 2019Η Activision Blizzard ξεκίνησε τις απολύσεις υπαλλήλωνΗ ΕΑ δουλεύει σε καινούργια Need For Speed και Plants vs Zombies παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα