Νίκη θρίλερ για την Λυών (video)

Λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί την Μπαρσελόνα για το Champions League η Λυών δυσκολεύτηκε αλλά... νίκησε με 2-1 την ουραγό Γκενγκάν! Σκόραραν οι Τεριέ και Φεκίρ! Δοκάρι για την Γκενγκάν στις καθυστερήσεις!!!

Η Λυών πόνταρε στην ποιότητά της μέσο-επιθετικά για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Γκενγκάν! Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα και με τον Φεκίρ να παίζει σε φουλ ταχύτητα καθώς δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Μπαρσελόνα που ακολουθεί για το Champions League
η ομάδα του Μπρόυνο Ζενεσιό έκανε αρκετά για να αξίζει τη νίκη απέναντι στην ουραγό Γκενγκάν!

Τα γκολ για την Λυών πέτυχαν οι Τεριέ (15'), Φεκίρ (35'). Προσωρινά ισοφάρισε για την Γκενγκάν ο Εμποά Εμποά (21') με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ρεμπότσο!

Η Γκενγκάν πλήρωσε τις απώλειες των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών (...Κερμπρά και Τζιλομποτζί) καθώς οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν να σταματήσουν την Λυών!

Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν την ισοπαλία. Στην σπουδαιότερη, ο Ρου στις καθυστερήσεις από την μικρή περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λόπες. Η Λυών κράτησε ένα δύσκολο τρίποντο επικρατώντας 2-1 της ουραγού!

ΛΥΩΝ : Λόπες - Ντιμπουά, Μαρσέλο, Ντενάγερ (61' Μεντί), Μαρσάλ - Τουσάρ, Αουάρ, Φεκίρ - Τραορέ (73' Κορνέ), Τεριέ, Ντεμπελέ (79' Ντεπάι)

ΓΚΕΝΓΚΑΝ : Καγιάρ - Τραορέ, Εμποά Εμποά, Σορμπόν, Ρεμπότσο - Πίρι, Εντόνγκ (89' Ντο), Μπλας (66' Μπενεζέτ) - Κοκό, Τουράμ, Μεντί (66' Ρου)
Keywords
Τυχαία Θέματα