Έχουμε τις πρώτες εικόνες από την επερχόμενη τρίτη σειρά "The Walking Dead"

Τρίτη και καλύτερη;

Το AMC αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο, δεύτερο spin-off που ξεπηδάει από το "The Walking Dead". Έξι νέες εικόνες από τη νέα σειρά δημοσιοποιήθηκαν εχθές, λίγο πριν την παρουσίασή της στο Comic-Con της Νέας Υόρκης.

Οι φωτογραφίες εντοπίστηκαν στην ιστοσελίδα Skybound και δείχνουν τα πρωταγωνιστικά μέλη του cast Aliyah Royale (The Red Line), Alexa

Mansour (Unfriended: Dark Web), Annet Mahendru (The Americans), Nicolas Cantu (The Amazon World of Gumball), Hal Cumpston (Bilched) και Nico Tortorella (Younger).

Η προς το παρόν άτιτλη σειρά έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα την άνοιξη του 2020 στο δίκτυο του AMC. Το άρθρο του Skybound υπόσχεται πως περισσότερες ανακοινώσεις θα έρθουν από το Comic-Con το Σάββατο.

To νέο spin-off θα περιλαμβάνει δύο νεαρές γυναίκες και θα επικεντρώνεται στην πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην ζόμπι αποκάλυψη. Η τρίτη TWD σειρά συνδημιουργείται από τον Scott M. Gimple, επικεφαλής περιεχομένου του σύμπαντος του TWD, και τον Matt Negrete, που έχει υπάρξει σεναριογράφος και παραγωγός για τις τελευταίες πέντε σεζόν της πρωτότυπης σειράς, ενώ θα τελέσει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Όσο για το ευρύτερο τηλεοπτικό σύμπαν των απέθαντων, η πέμπτη σεζόν του "Fear the Walking Dead", η πρώτη TWD spin-off σειρά, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή. Η δέκατη σεζόν των 8 επεισοδίων του πρωτότυπου "The Walking Dead" αναμένεται να ξεκινήσει αυτήν την Κυριακή στο AMC.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Όλα τα trailer που έκαναν το ντεμπούτο τους στο Comic-Con της Νέας Υόρκης Τα πιο σημαντικά trailer από το Comic-Con της Νέας Υόρκης Mighty Muggs φιγούρες υπερηρώων από την Hasbro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα