Εμπαπέ: «Δεν έχω καταφέρει να κοιμηθώ»

Δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Παριζιάνοι έμειναν εκτός της διοργάνωσης μετά την ήττα με 3-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γάλλος σούπερ σταρ εξομολογήθηκε στο TF1 ότι έχει χάσει τον ύπνο του.

«Είμαι συγκλονισμένος, δεν υπάρχουν λόγια. Δεν έχω καταφέρει να
κοιμηθώ και νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους. Είναι δύσκολο. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα είμαστε έξω. Είμαστε απογοητευμένοι. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται, θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν.

Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο στόχος μας, δουλεύαμε προς την κατεύθυνση αυτή κάθε μέρα. Ο κόσμος το ίδιο. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, ο κόσμος έκανε τη δουλειά του και μας στήριξε, ήταν μία μαγική ατμόσφαιρα και εμείς χαλάσαμε το πάρτι. Δεν θέλαμε να το καταστρέψουμε αλλά το κάναμε», τόνισε ο Εμπαπέ, προσθέτοντας ότι θα παραμείνει και του χρόνου στο Παρίσι για να προσπαθήσει στο «σεντόνι» για άλλη μία φορά:

«Πολλοί μας αμφισβητούν μετά από αυτό που έγινε, αλλά εγώ πιστεύω ακόμα στο πρότζεκτ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι καλό για το κλαμπ με την υποστήριξη του κόσμου. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν, αλλά κι εμείς πρέπει να κάνουμε πράγματα.

Θα είμαι σίγουρα εδώ την επόμενη σεζόν. Ό, τι και αν γινόταν ήταν οριστικό. Με όλα τα προβλήματα που προκάλεσε ο αποκλεισμός, δεν έχει νόημα να προσθέσω και την προσωπική μου κατάσταση».
Keywords
Τυχαία Θέματα