Will o' Wisps The Festival "Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019": 1ος Διαγωνισμός Παραμυθένιου Πλάσματος

Είναι απλό: Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.

Οι διοργανωτές του Will o’ Wisps Festival "Ο Παραμυθένιος Κήπος" με χαρά και ενθουσιασμό μεταφέρουν ένα ξεχωριστό κάλεσμα στα παραμυθοπλάσματα εκεί έξω! Σε όλες και όλους όσους, με μεράκι και φαντασία, θέλουν να μεταμορφωθούν και να πάρουν μέρος στον 1ο Διαγωνισμό Παραμυθένιου Πλάσματος!

Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό που φαινόταν σαν όλα τ’ άλλα, μα δεν ήταν τελικά…

"Οι πρώτες ακτίνες φωτός έχουν ήδη αρχίσει να διαπερνούν το πυκνό φύλλωμα

των δέντρων του δάσους του Πορφυρού Ανθού. Τα μαγικά πλάσματα του δάσους αρχίζουν να ξυπνούν, ενώ μια πυγολαμπίδα χορεύει χαρούμενα μεταφέροντας το μήνυμα της βασίλισσας των Ξωτικών. Η Σελένια, ο φαύνος του δάσους, πλησιάζει την πυγολαμπίδα και την ακούει προσεκτικά. Αφού πληροφορείται για την αποστολή, πακετάρει προσεκτικά τον μαγικό καθρέπτη και άλλα μυστηριώδη μαγικά αντικείμενα και ξεκινά το ταξίδι της για το βασίλειο των Ξωτικών. Καλπάζοντας γρήγορα, περνάει μέσα από το απαγορευμένο μονοπάτι του δάσους και κατευθύνεται προς την κοιλάδα της φεγγαρόπετρας. Στέκεται στον ψηλότερο λόφο και αγναντεύοντας, εντοπίζει το Βασίλειο των Ξωτικών. Η αποστολή της είναι μια: να φτάσει εγκαίρως στον παραμυθένιο κήπο και να βρει παραμυθοπλάσματα για χάρη της βασίλισσάς της!"

Η Σελένια θα σας υποδεχτεί στην Παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή του κήπου με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 16:30. Μετά τη λήξη της παρέλασης θα ακολουθήσει συνέλευση της κριτικής επιτροπής και ύστερα η ανακοίνωση των τριών πρώτων νικητών στις 18:30.

Δήλωση συμμετοχής: [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, το πλάσμα που θα μας παρουσιάσετε και μια σύντομη συστατική περιγραφή.

Προδιαγραφές:

Cosplay Παραμυθένιου Πλάσματος εμπνευσμένου από τα παραμύθια, τη μυθολογία ή τη λαογραφία. (Πλάσματα του δάσους, του νερού, της φωτιάς, του αέρα, νεράιδες, νύμφες, δρυΐδες, γοργόνες, μάγοι, μάγισσες, ξωτικά, ιππότες, δράκοι, και ό,τι άλλο εμπνευστεί η φαντασία του καθένα). Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλες τις ηλικίες, μεμονωμένα άτομα αλλά και για οικογένειες. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί η θεματολογία της στολής τους να σέβεται το γεγονός ότι στον χώρο θα υπάρχουν παιδιά. Βίαιες, τρομακτικές/gore, μακάβριες στολές αποκλείονται, καθώς και επικίνδυνα όπλα και εξαρτήματα. Αποκλείονται χαρακτήρες εμπνευσμένοι από γνωστές ταινίες, σειρές, παιχνίδια.

Η κριτική επιτροπή θα απονείμει τα 3 βραβεία βάσει:

-Την αυθεντικότητα/ πρωτοτυπία του χαρακτήρα (originality)
-Το ειδικό μακιγιάζ
-Τον σχεδιασμό και την ποιότητα ραφής της στολής

Τα Έπαθλα

1ο Βραβείο: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στο ξενοδοχείο 'Χαμένος Μονόκερως - The Lost Unicon' στη μαγευτική Τσαγκαράδα Πηλίου // επαγγελματική φωτογράφηση την ίδια μέρα του Φεστιβάλ από τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Λέπουρη // συμμετοχή στο επόμενο trailer του φεστιβάλ μας το 2020 // δώρα από τις εκδόσεις Φανταστικός κόσμος («Η Τέχνη του Χόμπιτ», «Στον Λαβύρινθο του Δάσους») // συνέντευξη στο ελληνικό portal για το φανταστικό www.willowisps.gr // αναμνηστικό βραβείο από τη δημιουργό Μένη Χατζηπαναγιώτου. 2ο Βραβείο: επαγγελματική φωτογράφηση την ίδια μέρα του φεστιβάλ από φωτογράφο Κωνσταντίνο Λέπουρη // ένα συλλεκτικό βιβλίο (hard cover) του videogame The Legend of Zelda - χορηγία του Anime House // συνέντευξη στο ελληνικό portal για το φανταστικό www.willowisps.gr // αναμνηστικό βραβείο από τη δημιουργό Μένη Χατζηπαναγιώτου. 3ο Βραβείο: επαγγελματική φωτογράφηση την ίδια μέρα του φεστιβάλ από φωτογράφο Κωνσταντίνο Λέπουρη // δώρα από τις εκδόσεις Φανταστικός κόσμος ( Ο Σημαδεμένος Άνδρας Α&Β τόμος) // αναμνηστικό βραβείο από τη δημιουργό Μένη Χατζηπαναγιώτου.

Τα μέλη του Will o' Wisps σας περιμένουν στην παρέλαση των παραμυθοπλασμάτων, που εκτός από την ανταμοιβή της αγάπης για τη φαντασία και τη δημιουργία, θα χαρίσει όμορφες εικόνες στο παραμύθι που θα γραφτεί με τον 2ο "Παραμυθένιο Κήπο" στον κήπο με τις μουριές του Πύργου Βασιλίσσης, με σκοπό φέτος τη στήριξη του ευαγούς έργου της Κιβωτού του Κόσμου.

ΔΤ

IGN Greece Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir Φεύγει απ' την ζωή ο ηθοποιός Φαίδων Γεωργίτσης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα