Ε3 2019: H Ubisoft μπαίνει και αυτή στο παιχνίδι των συνδρομητικών υπηρεσιών

Σαν να γίναμε πολλοί μου φαίνεται...

Η Ubisoft δίνει σάρκα και οστά στη συνεργασία της με τη Google, σχετικά με το Stadia, και φέρνει στο προσκήνιο τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, ονόματι Uplay+.

Όπως μάθαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρείας στο πλαίσιο της Ε3, το Uplay+ θα γίνει διαθέσιμο τον επόμενο Σεπτέμβριο, έναντι 15€ μηνιαίως. Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας θα αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της, πρόσβαση σε περισσότερα από 100

διαφορετικά παιχνίδια, early access σε όλες τις νέες κυκλοφορίες της Ubisoft, αλλά και πρόσβαση στα DLC του εκάστοτε παιχνιδιού.

Η επίσημη κυκλοφορία του Uplay+ θα γίνει στο Uplay Store στις 3 Σεπτεμβρίου, όμως όσοι προλάβουν να εγγραφούν έως τις 15 Αυγούστου για τη δοκιμή του, θα έχουν το δικαίωμα να δοκιμάσουν δωρεάν τη νέα υπηρεσία.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα