E3 2019: Περισσότερα quests για το AC Odyssey με το Quest Editor

Με την καλύτερη τιμή.

Η Ε3 μας επιφυλάσσει συνεχώς νέες ανακοινώσεις. Όσο περιμέναμε την έναρξη της παρουσίασης της Ubisoft, η Ubisoft Montreal μας αποκάλυψε, πως το AC Odyssey θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από το studio και αυτή τη φορά με τη μορφή ενός Quest Editor.

Με το Quest Editor

οι παίκτες θα μπορέσουν να διαμορφώσουν οι ίδιοι τα quests, που θέλουν να δουν στην οθόνη τους, διαλέγοντας τους χαρακτήρες, που θα συμμετέχουν, ακόμη και τους πιθανούς διαλόγους και τα γεγονότα, που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αν χρειαστεί κανείς λίγη έμπνευση, quests άλλων παικτών θα μπορούν να γίνονται προσβάσιμα από τη σελίδα του Quest Editor, το οποίο μπορείτε από τώρα να χρησιμοποιήσετε, καθώς είναι ήδη live.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα