E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του

Ένα μετά-Brexit Λονδίνο μας περιμένει.

Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion, το τρίτο παιχνίδι της open world σειράς της Ubisoft, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2020.

Στο παιχνίδι θα παίζεται ως συμμορία από μέλη της DedSec και θα στρατολογείτε νέα μέλη από τα NPCs. Κάθε cinematic του παιχνιδιού θα

αλλάζει ανάλογα με τους χαρακτήρες που θα επιλέξετε να παίξετε, από πρώην κατασκόπους της MI5 μέχρι γιαγιάδες.

Ο Creative director, Clint Hocking, παραδέχτηκε πως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα μετά-Brexit Λονδίνο, όπου το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μετατραπεί σε κράτος παρακολούθησης.

Μία διαρροή την περασμένη εβδομάδα μας είχε προετοιμάσει για κάτι τέτοιο, αλλά η κλίμακα και η φιλοδοξία αυτής της ιδέας είναι τεράστια. Το επίσημο όνομα του παιχνιδιού είχε επιβεβαιωθεί από τη Ubisoft στο Twitter λίγο μετά το leak.

Το setting για το Λονδίνο και το Legion ήρθε με νέο τέλος που έλαβε το Watch Dogs 2 έπειτα από update που πρόσθεσε νέες συντεταγμένες που έδειχναν το Μπρίξτον του νότιου Λονδίνου.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019: Το Doom Eternal θα έχει ένα 2v1 modeE3 2019: To νέο Xbox ή αλλιώς Project Scarlett θα κυκλοφορήσει την Εορταστική περίοδο του 2020Τα πιο αξέχαστα cameos διασημοτήτων στην E3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα