Δύσκολες αποστολές για τους «αιώνιους»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε (19:30, Novasports2HD), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει οριακό ματς στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι (21:30, Novasports1HD).

Οι «ερυθρόλευκοι», θα επιχειρήσουν να σπάσουν το εντός έδρας αήττητο της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και να κάνουν άλμα για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας,
παίρνοντας και ρεβάνς για την ήττα με 73-72 στο ΣΕΦ στον πρώτο γύρο.

Όλα τα φώτα αναμένεται να πέσουν στην μονομαχία ανάμεσα σε δύο από τους κορυφαίους της σεζόν ως τώρα, Βέσελι και Μιλουτίνοφ. Ο Ολυμπιακός υπερτερεί στις νίκες με 10 έναντι 8 ιστορικά, ενώ έχει κερδίσει πέντε φορές σε οκτώ επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη, με τελευταία πέρσι στην κανονική περίοδο με 90-83.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αναζητά μετ' εμποδίων την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ώστε να ξαναμπεί στον δρόμο για την πρόκριση στα πλέι - οφ.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο υπέστη σοβαρό πλήγμα με τον τραυματισμό του Νίκου Παππά που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ λείπουν επίσης οι Λάνγκφορντ και Λάσμε. Αντίθετα, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Πέιν.

Από την Μακάμπι λείπει ο Κέιν, όμως θα κάνει ντεμπούτο ο Τζέρεμι Πάργκο.

Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 89-94 στον πρώτο γύρο, ενώ έχει τέσσερις νίκες σε εννέα επισκέψεις στο Τελ Αβίβ από το 2000, με τελευταία την περσινή με 76-75.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Νοvasports (20ή Αγωνιστική):

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός (19:30, Novasports2HD)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (21:30, Novasports1HD)
Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:45, Novasports4HD)
Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Έφες (22:00, Novasports2HD)
Keywords
Τυχαία Θέματα