Δύο νέες φιγούρες έρχονται από την ταινία του "Bumblebee"

Ένας Autobot και ένας Decepticon με τις μεταμορφώσεις τους.

Δύο νέες προσθήκες γίνονται στη σειρά φιγούρων "Transformers: Studio Series", προερχόμενες απευθείας από την πιο πρόσφατη ταινία του franchise, "Bumblebee".

Οι δύο χαρακτήρες που προστέθηκαν είναι ο πασίγνωστος Autobot, Optimus Prime, και ο, λιγότερο γνωστός Decepticon, Dropkick. Οι εμφανίσεις τους βασίζονται σε αυτές της ταινίας του 2018.

Ο Optimus Prime, ο ηγέτης των Autobot,

και ίσως ο πιο γνωστός χαρακτήρας από ολόκληρο το franchise των "Transformers", θα φτάσει στη σειρά την 1η Απριλίου στην τιμή των $29.99. Ο Dropkick, το ένα εκ των δύο Decepticon που κυνήγησε τον Bumblebee στην ομώνυμη ταινία, θα προστεθεί μερικούς μήνες αργότερα, την 1η Αυγούστου, στην τιμή των $19.99.

Η περιγραφή για τη φιγούρα του Optimus Prime θέλει αυτή την εκδοχή του Autobot με "ζωηρά διακοσμητικά εμπνευσμένα από την ταινία, και λεπτομερή οπλισμό στα χέρια του", ενώ θα μεταμορφώνεται από ρομπότ σε φορτηγό μέσα σε 35 βήματα. Το ύψος του θα φτάνει τις 6.5 ίντσες (16,51 εκατοστά) και θα διαθέτει ένα σκηνικό από τη σκηνή με τη γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο της ταινίας.

Ο Dropkick θα έρθει λίγο κοντύτερος, στις 4.5 ίντσες (11.43 εκατοστά) στη ρομπότ μορφή του και θα μεταμορφώνεται σε αυτοκίνητο μέσα σε 36 βήματα. Σε αντίθεση με την ταινία, ο Dropkick της "Studio Series" δεν θα έχει την τριπλή του μεταμόρφωση. Ωστόσο, υπάρχει διαθέσιμη μία άλλη φιγούρα της σειράς, η "Studio Series 22 Delux Class Dropkick", που διαθέτει και την τρίτη μεταμόρφωση, αυτή σε ελικόπτερο.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο κινηματογραφικό σύμπαν των "Transformers" άνοιξε τον δρόμο και σε δύο ακόμα ιδέες. Μία αυτόνομη ταινία για τον Optimus Prime πιθανολογούταν πριν καν κάνει πρεμιέρα το "Bumblebee" στους κινηματογράφους, ενώ αναφέρθηκε ξανά μαζί με τα σχέδια για "μία ταινία κινουμένων σχεδίων που θα εξιστορεί τη μυθολογία των Cybertron".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Στο επίκεντρο ίσως βρεθεί ο Optimus Prime με αυτόνομη ταινία Bumblebee Review
Keywords
Τυχαία Θέματα