Το "The Simpsons" θα σπάσει το ίδιο του το ρεκόρ

Δύο ακόμα σεζόν επεισοδίων.

Το "The Simpsons" θα παρατείνει τη μακρά του παραμονή τον τηλεοπτικό χώρο, καθώς ανανεώνεται για δύο ακόμα σεζόν, ξεπερνώντας τον ίδιο της τον εαυτό για ακόμα μία φορά.

Οι σεζόν 31 και 32 ετοιμάζονται να γίνουν πραγματικότητα, και σύμφωνα με τη Fox με το κλείσιμο του 32ου κύκλου η σειρά θα έχει προβάλει 713 επεισόδια.

Η σειρά, αυτή τη στιγμή, διανύει την 30η σεζόν της, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Κατά παρόμοιο τρόπο, το 2016 ανανεώθηκε για τις τότε επόμενες δύο σεζόν, την 29η και 30η,

με στόχο να σπάσει το ρεκόρ για περισσότερα επεισόδια που γράφτηκαν για σειρά σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης της σειράς "Gunsmoke". Τότε, μιλούσαμε για 669 επεισόδια με το κλείσιμο της 30ης, έναντι των 635 που κατάφερε το "Gunsmoke".

Στον τωρινό κύκλο έχουμε ήδη δει κάποιες από τις πλέον καθιερωμένες guest εμφανίσεις για τη σειρά. Ανάμεσα σε όσους εμφανίστηκαν βρέθηκαν οι Guillermo del Toro, Will Forte, J.K. Simmons, Awkwafina και ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos.

Από το 1989, που η γνωστή κίτρινη οικογένεια πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μαζί με ολόκληρη την πόλη του Springfield, οι ήρωες και η πόλη έχουν μείνει απαράλλαχτοι. Δεν έχουν μεγαλώσει, ο παππούς ζει ακόμα, το σχολείο στέκεται όρθιο, ωστόσο το περιεχόμενο προσαρμόζεται ανάλογα με τα δεδομένα του δικού μας κόσμου. Ο Sarandos δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα του γεγονότος.

Το μέλλον της σειράς φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο, εάν συλλογιστούμε πως η Fox αναπτύσσει τη δεύτερη ταινία βασισμένη στη σειρά. Η πρώτη, που έκανε πρεμιέρα το 2007, κατάφερε να φέρει στα ταμία περισσότερα από $500 εκατομμύρια σε διεθνή έσοδα, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Η αξία της σειράς για την οικογένεια της Fox είναι μεγάλη. Η πρόεδρος και ο συμπρόεδρος της Fox, Dana Walden and Gary Newman αντίστοιχα, δήλωσαν νωρίτερα, όταν μιλούσαν ακόμα για την ανανέωση του 30ου κύκλου: "Οι 'Simpsons' έχουν μεγάλη αξία για το δίκτυο, το στούντιο και για όλους εδώ στη Fox και η συνεχόμενη πολιτιστική επιρροή σε ολόκληρο το κόσμο είναι ένδειξη της συλλογικής ικανότητας των Matt (Groening), Jim (James L. Brooks) και Al (Jean)".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece To "The Simpsons" προέβλεψε τη συμφωνία Disney και 20th Century Fox
Keywords
Τυχαία Θέματα