Ανακοινώθηκε το LEGO Marvel Collection

Με DLC για όλους τους LEGO Marvel τίτλους.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε την Τρίτη μια συλλογή LEGO Marvel, η οποία θα συγκεντρώσει μαζί τα LEGO Marvel

Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 και το LEGO Marvel's Avengers για το PlayStation 4 και το Xbox One.

Οι παίκτες θα έχουν επίσης πρόσβαση στα DLC που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν και για τους τρεις τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων Black Panther και Marvel's Avengers: Infinity War και πακέτα επιπέδων για το LEGO Marvel Super Heroes 2.

Το LEGO Marvel Super Heroes και το sequel του κυκλοφόρησαν το 2013 και το 2017, αντίστοιχα, με το LEGO Marvel's Avengers να κυκλοφορεί μεταξύ των δύο παιχνιδιών το 2016.

Το LEGO Marvel's Avengers ακολουθεί την πλοκή της ταινίας και τη συνέχεια της Avengers: Age of Ultron. Πάνω από 200 χαρακτήρες μπορούν να ξεκλειδωθούν, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών έξι Avengers: Black Widow, Captain America, Iron Man, Thor, Hulk, και Hawkeye.

Σε αντίθεση με το LEGO Marvel's Avengers, το LEGO Marvel Super Heroes διαθέτει μια πρωτότυπη ιστορία, με το βραβευμένο συγγραφέα Kurt Busiek να είναι στο τιμόνι.

Η συνέχεια ξεκινάει όπου το πρώτο παιχνίδι τελειώνει, αλλά προσφέρει περισσότερους χαρακτήρες από όλα τα διαφορετικά χρονικά διαστήματα σε ολόκληρο το σύμπαν της Marvel, από τον Ant-Man, τον Black Panther και τον Captain Marvel έως τους She-Hulk, Spider-Gwen και Green Goblin και τοποθεσίες όπως Wakanda, Asgard και Xander.

Η συλλογή LEGO Marvel έρχεται στο PS4 και στο Xbox One στις 15 Μαρτίου.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Αρκετά σύντομα έρχονται τα Yoshi's Crafted World και Kirby's Extra Epic Yarn Το World of Light είναι το story mode του Super Smash Bros. Ultimate Η Amazon Alexa γίνεται Alexios για χάρη του Assassin's Creed Odyssey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα