Δύο νέες 'Επικίνδυνες Αποστολές' ετοιμάζει o Christopher McQuarrie

Τουν τουν...

Ο Christopher McQuarrie, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του "Mission: Impossible - Rogue Nation" και "Fallout", θα γράψει και θα σκηνοθετήσει δύο ακόμα sequel, το ένα πίσω από το άλλο.

Σύμφωνα με το Variety, ο λόγος γύρω από τη γρήγορη σύνθεση των ταινιών είναι για να εκμεταλλευτεί την οικονομική και κριτική επιτυχία του "Mission: Impossible - Fallout", το οποίο δέχτηκε τις υψηλότερες κριτικές και τα μεγαλύτερα κέρδη από κάθε άλλη ταινία στο franchise.

Το

πρώτο sequel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021 και το δεύτερο το καλοκαίρι του 2022. Η Paramount Pictures, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, λέγεται πως θέλει να αποφύγει την υπερβολική δόση του Tom Cruise, μιας και η επερχόμενη ταινία του, "Top Gun: Maverick", θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου 2020.

Λίγο μετά τα νέα της είδησης, ο Cruise έκανε το δικό του δημοσίευμα επιβεβαιώνοντας τις ημερομηνίες πρεμιέρας.

Summer 2021 and Summer 2022 pic.twitter.com/V6SNvZx2La

Tom Cruise (@TomCruise) January 15, 2019

Αν και δεν έχει οριστεί ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, πηγές θέλουν τον McQuarrie να ξεκινά την παραγωγή μέσα στο 2019. Μέχρι στιγμής, κάθε ταινία του franchise έχει και διαφορετικό σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων τους Brad Bird, J.J. Abrams και John Woo.

Το "Mission: Impossible - Fallout" έκανε το ντεμπούτο του με $153,5 εκ. παγκοσμίως, ενώ τα συνολικά του έσοδα ανέρχονται στα $791 εκ..

Στην ταινία είδαμε τον Ethan Hunt (Tom Cruise) και την ομάδα του, την IMF(Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames), μαζί με γνωστούς συμμάχους(Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan), σε ένα κυνηγητό με τον χρόνο μετά από μία αποστολή με κακή έκβαση. Οι Henry Cavill, Angela Bassett και Vanessa Kirby ήταν οι νέες προσθήκες στο δυναμικό cast.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για την ταινία και να μας πείτε στα σχόλια την γνώμη σας για τα επερχόμενα sequels.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Spider-Man: Far From Home - First Trailer Ιδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' Choice Νέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα