IGN Greece: Τα πρόσωπα του 2018

Περσόνες και ρόλοι απανωτοί.

Κάποιες λαμπερές παρουσίες του Χόλιγουντ είχαν μια εξαιρετική χρονιά που πέρασε, με αποτέλεσμα να ξεπροβάλλουν περισσότερο από πολλούς άλλους και να μας απασχολήσουν περισσότερο κι από όσο περιμέναμε Ονόματα που όχι μόνο είδαμε αρκετές φορές σε μικρή ή μεγάλη οθόνη, αλλά και που για κάποιον λόγο το όνομά τους προκάλεσε θόρυβο.

Ας δούμε λοιπόν, ποιοι μας απασχόλησαν περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε.

Josh Brolin

Αδιαμφισβήτητα η χρονιά του Brolin το 2018. Ο μεσήλικας πλέον Αμερικανός ηθοποιός ή είχε έναν πολύ καλό ατζέντη, ή μια πολύ καλή τύχη.

Έπαιξε σε δύο από τα μεγαλύτερα blockbuster της χρονιάς, "Avengers: Infinnity War" και "Deadpool 2", ενώ τον είδαμε και στη συνέχεια του "Sicario".

Tessa Thompson

Η Valkyrie του Thor, γνωστή στον υπόλοιπο πραγματικό κόσμο ως Tessa Thompson, αρχίζει και συμμετέχει σε όλο και περισσότερα projects, με αποτέλεσμα να τη συναντάμε σχεδόν παντού. Το 2018 την είδαμε αρκετά περισσότερο στο "Westworld" του HBO, στην ταινία του Netflix, "Annihilation" του Alex Garland και στην συνέχεια των Rocky ταινιών, "Creed II".

John Krasinski

Ο John Krasinski για το 2018, όχι μόνο άφησε στην άκρη την κάπα του καλού παιδιού Jim από το "The Office", αλλά πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική σειρά, στο "Jack Ryan" του Amazon, και σκηνοθέτησε αλλά και έπαιξε, σε ένα από τα αγαπημένα θρίλερ της χρονιάς, "A Quite Place".

Emily Blunt

Εξαιρετική ηθοποιός και αρκετά υποτιμημένη θα λέγαμε, η Βρετανίδα Emily Blunt, σύζυγος του μόλις προαναφερμένουν Krasisnki, έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο "A Quite Place", ενώ παράλληλα είχε κι έναν ακόμα πιο απαιτητικό ρόλο. Να φέρει ξανά στη μεγάλη οθόνη την πιο λατρεμένη νταντά του σινεμά, την Μαίρη Πόπινς.

Joaquin Phoenix

Ο τρις υποψήφιος για Όσκαρ Joaquin Phoenix, που τον είχαμε "χάσει" πριν κάποια 5ετία, κάνει πολύ δυναμική επιστροφή το 2018, με μοναδικές επιλογές. Στο ψυχολογικό θρίλερ "You Were Never Really Here ", στη δραμεντί "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot ", στην ιστορία της "Mary Magdalene" και στο εξαιρετικό γουέστερν "The Sisters Brothers". Ρόλοι ένας κι ένας και υποκριτική της ελίτ. Εξτραδάκι ο επερχόμενός του ρόλος ως Joker.

Sandra Bullock

Η Sandra Bullock, η ηθοποιός που λατρέψαμε σε θρίλερ και σοβαρές ρομαντικές δραμεντί τη δεκαετία του '90, είχε μια ηχηρή παρουσία το 2018 με το άκρως γυναικείο sequel "Ocean's 8" και το πολυσυζητημένο θρίλερ του Netflix, "Bird Box".

Mahershala Ali

Ο πρώην λομπίστας Remy Danton του "House of Cards" και πλέον κάτοχος Όσκαρ, συνεχίζει τις μοναδικές ενσακρώσεις, με τα "Green Book" και "Spider-Man: Into the Spider-Verse", ενώ αυτές τις μέρες τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στον τρίτο κύκλο του "True Detective".

Sarah Paulson

Μεγάλο όνομα της μικρής οθόνης, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Sarah Paulson δεν περιορίστηκε μόνο στην τηλεόραση για το 2018. Ενώ την είδαμε φυσικά στη νέα σεζόν του "American Horror Story", την θαυμάσαμε επίσης στα "Bird Box" και "Ocean's 8".

Jason Momoa

Από τότε που μαθεύτηκε το cast του για τον υπερήρωα της DC και λίγο με τη βοήθεια του "Game of Thrones", το όνομα του Jason Momoa δεν έχει σταματήσει να ακούγεται, πόσο μάλλον το 2018 που είχε και την πρώτη του σόλο ταινία ως Aquaman.

Amy Adams

Η πεντάκις (!) υποψήφια για Όσκαρ Amy Adams μας χάρισε μια εξαιρετική ερμηνεία ως Camille Preaker στο δραματικό ψυχολογικό θρίλερ "Sharp Objects" του HBO, ενώ την είδαμε σε τελείως διαφορετικό ρόλο, σε αυτόν της Lynne Cheney, σύζυγος του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Dick Cheney, στην ταινία "Vice".

Bradley Cooper

Ο τετράκις (κι εδώ, !) υποψήφιος για Όσκαρ Bradley Cooper, όχι μόνο εμφανίστηκε στα "Avengers: Infinity War" και στο πρόσφατο "The Mule" του Clint Eastwood, αλλά κάθησε και για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και πρωταγωνίστησε πλάι στην Lady Gaga, για το remake "A Star is Born".

Emma Stone

Άλλη μία αγαπημένη τζιντζερού για τη λίστα. Η βραβευμένη πλέον Emma Stone πρωταγωνίστησε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "The Favourite" (που στη χώρα μας θα έρθει τον Φεβρουάριο) και στην πολυσυζητημένη σειρά του Netflix, "Maniac".


Πρόσωπα του 2018

IGN Greece IGN Greece: Οι καλύτερες anime σειρές του 2018 IGN Greece - Τα καλύτερα cameos ταινιών του 2018 Οι πιο υπερπουλημένες ταινίες του 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα