Από το "10 Cloverfield Lane" έρχεται ο νέος σκηνοθέτης του "Uncharted"

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το 2019.

H Sony προσέλαβε τον σκηνοθέτη του "10 Cloverfield Lane", Dan Trachtenberg, για να αναλάβει την επερχόμενη ταινία της, "Uncharted", σύμφωνα με το Variety.

Ο προηγούμενος σκηνοθέτης, Shawn Levy, αποχώρησε τον περασμένο μήνα από την κινηματογραφική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού επειδή το άλλο του project, "Free Guy", πήρε το πράσινο φως από την 20th Century Fox.

Οι

συζητήσεις για την κινηματογραφική μεταφορά του παιχνιδιού ξεκίνησαν το 2009, αλλά οι αλλαγές στο σενάριο και οι δυσκολίες στην εύρεση του σκηνοθέτη οδήγησαν σε πολλές καθυστερήσεις. Ο Levy είχε αναλάβει το project από το 2016, αλλά άγνωστες παρέμειναν πολλές πληροφορίες.

Ο Tom Holland θα πρωταγωνιστήσει ως Nathan Drake, κάτι που μας είναι γνωστό από το 2017. Ο Tom Rothman, Πρόεδρος της Sony, τον ήθελε για τον ρόλο αφού πρώτα τον είδε στο "Spider-Man: Homecoming".

Το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Joe Carnahan, θα είναι prequel του παιχνιδιού και θα ακολουθεί τον Drake καθώς 'μαθαίνει τα κόλπα' γύρω από το κυνήγι θησαυρού από τον μέντορά του, Sully.

ΟHolland έχει τις δικές του σκέψεις, όσων αφορά τον ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Sully. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Άδεια μένει η σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας "Uncharted" Έτοιμο το σενάριο της ταινίας "Uncharted"
Keywords
Τυχαία Θέματα