Δύο "κωμικές" ανανεώσεις για το κανάλι του HBO

Τα "Ballers" και "Insecure" επιστρέφουν.

Οι σειρές "Ballers" και "Insecure" του HBO πρόκειται να επιστρέψουν για να προκαλέσουν κύματα γέλιου στο κοινό, για μία ακόμα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από το Deadline, οι δύο σειρές, που έκαναν ταυτόχρονα πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου, ανανεώθηκαν και πάλι. Το "Ballers", με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, για την πέμπτη του σεζόν και το "Insecure", με τις

δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, για τέταρτη.

Με πρωταγωνίστρια και συν-δημιουργό της σειράς την Issa Rae, το "Insecure" παρουσιάζει τις αμήχανες στιγμές στις ζωές των Άφρο-Αμερικανών πρωταγωνιστριών, Issa Dee (Issa Rae) και Molly Carter (Yvonne Orji). Η σειρά έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, τόσο στο κοινό όσο και στους κριτικούς. Την πρεμιέρα της έκανε το 2016, στις 23 Σεπτεμβρίου στα HBO Go και HBO Now και στις 9 Οκτωβρίου στο κανάλι του HBO σε εβδομαδιαίες προβολές. Το 2017 υπήρξε μία από τις 10 τηλεοπτικές σειρές που τιμήθηκε από το American Film Institute. Η πρωταγωνίστρια και συν-δημιουργός Ra κέρδισε επίσης και δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα με τον ρόλο της και το υποκριτικό της ταλέντο.

Στη σειρά, μαζί με τις Rae και Orji, εμφανίζονται επίσης οι Lisa Joyce, Natasha Rothwell, Amanda Seales και Y’lan Noel, ενώ την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει οι Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky, Jonathan Berry, Jim Kleverweis και Dayna Lynne North. Η κάθε σεζόν της σειράς τρέχει για 8 επεισόδια, με το φινάλε της τρίτης σεζόν να έρχεται μέσα στο 2018.

Η σειρά με τίτλο "Ballers" διαθέτει αρκετά γνωστά ονόματα στην ομάδα της. Με δημιουργό τον Stephen Levinson, του "Broadwalk Empire", πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, και θεματολογία αμερικανικού ποδοσφαίρου, η αθλητική κομεντί "Ballers" ξεκίνησε από τα πρώτα της βήματα να προχωρά στον δρόμο της δημοτικότητας. Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες μίας παρέας, πρώην παικτών του αμερικανικού ποδοσφαίρου, και των οικογενειών τους. Την πρεμιέρα της έκανε 21 Ιουνίου του 2015, και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει τρεις σεζόν των δέκα επεισοδίων, με το φινάλε της τέταρτης να έρχεται τον Οκτώβριο του 2018.

Στο cast μαζί με τον Johnson βρίσκονται και οι John David Washington, Rob Corddry, Omar Benson Miller, Donovan Carter, Troy Garity, London Brown και Brittany S. Hall. Για την εκτελεστική παραγωγοί υπεύθυνοι, μαζί με τον Levinson, είναι επίσης οι Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Dany Garcia, Peter Berg, Rob Weiss, Denis Biggs, Karyn McCarthy και Julian Farino.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΜε το σταγονόμετρο δημοσιεύει πλάνα του "Game of Thrones" το ΗΒΟΤο αφεντικό του HBO λέει ότι το Δίκτυο δεν θα αλλάξει λόγω συγχώνευσηςΤο HBO πιθανολογείται να αλλάξει πορεία για να γίνει πιο επικερδές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα