Δώνης: "Σας ευχαριστώ που βάλατε... πλάτη στις πληρωμές"!

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε τόσο στους παίκτες, όσο και στους εργαζόμενους του "Γ. Καλαφάτης" και τους ευχαρίστησε για την υπομονή που έδειξαν στο θέμα των πληρωμών. Παράλληλα ο τεχνικός των Πράσινων αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές του επιλογές και ζήτησε από τους παίκτες του Τριφυλλιού να υπάρχει θετική ενέργεια.

Κάποια αποσπάσματα της ομιλίας του Γιώργου Δώνη:

"Αυτή τη συζήτηση θα την κάναμε νωρίτερα αλλά ήθελα να ολοκληρωθεί το ροστερ. Όταν πέρυσι αναλάβαμε το εγχείρημα, πρώτο μέλημα μας ήταν να επέλθει κανονικότητα στις πληρωμές του προσωπικού. Βάλατε πλάτη και
πρέπει να σας ευχαριστήσουμε όλους γι αυτό.

Σε ένα προπονητικό κέντρο χρειάζονται όλοι και χρειάζεται να έχουμε καλή διάθεση γιατί ο ένας επηρεάζει τον άλλο και αυτό μπορεί να περάσει στην ομάδα. Τώρα λύθηκε αυτό το πρόβλημα και οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Τώρα λοιπον θέλω από όλους καλύτερη διάθεση και ενέργεια ώστε και εσείς να συμβάλλετε ο καθένας με το ρόλο σας στη δύσκολη προσπάθεια μας.

Το πρότζεκτ που αναλάβαμε έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας γι αυτό άλλωστε έχει ορίζοντα τριετίας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Πέρυσι πετύχαμε αρκετά και αξίζουν συγχαρητηρια σε όλους. Εφετος φαίνεται ότι είναι μια αρκετά δύσκολη σεζόν αλλά όλοι μας, ατομικά και ομαδικά, πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Όταν περάσει ο καιρός ο σύλλογος θα έχει βγει κερδισμένος μέσα από αυτή τη διαδικασία".
Keywords
Τυχαία Θέματα