Γιατί όλο το NBA φοράει τα Beats Studio 3

16:23 29/10/2019 - Πηγή: Contra

H επιλογή ενός σωστού τύπου ακουστικών κεφαλής είναι αρκετά σημαντική για όλους μας. Για την κάθε φορά που μετακινείσαι με το λεωφορείο και είσαι περικυκλωμένος από ζευγάρια που κάνουν δημόσιες επιδείξεις αγάπης με τον πιο ηχηρό τρόπο, για την κάθε φορά που ένας συνάδελφος, φίλος, τυχαίος άγνωστος παράγει θόρυβο τον οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς πατώντας ένα 'mute' σε κάποιο τηλεκοντρόλ κοινωνικών συμπεριφορών, για την κάθε φορά που θέλεις να απομονωθείς σε έναν δικό σου κόσμο, να συγκεντρωθείς πριν από μια δοκιμασία (δουλειά, προπόνηση, αγώνας, κλπ.), ένα ζευγάρι καλών ακουστικών μπορούν

να φέρουν ηρεμία και γαλήνη στον ψυχικό κόσμο σου.

Στον κόσμο των ποιοτικών branded ακουστικών, οι σημαντικότεροι influencers είναι οι αθλητές του NBA. Αυτό συμβαίνει διότι όταν ένας παίκτης φοράει τα ακουστικά του και ακούει πχ. το νέο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ, μπορεί να βελτιώσει αρκετά περισσότερο τη συγκέντρωσή του, σε σύγκριση με το ενδεχόμενο του να μην φορούσε ακουστικά και να γινόταν δέκτης των αποδοκιμασιών ρατσιστικού χαρακτήρα που δυστυχώς ακόμα ακούγονται στα γήπεδα του NBA. Παρακάτω περνάμε από ακτίνες τα Beats Studio 3, τα Everest Elite 700 της JBL και μερικούς ακόμα αξιοσημείωτους τύπους ακουστικών που αξίζει να προτιμήσεις.

Beats Studio 3

Μπλέικ Γκρίφιν, Κέβιν Ντουράντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Ντουέιν Γουέιντ και φυσικά η αυτού εξοχότης Λεμπρόν Τζέιμς είναι κάποιοι από τους σταρ του NBA που δεν βγάζουν τα Beats Studio 3 από τα κεφάλια τους. Τα Beats είναι ο ορισμός του 'ακυρώνω τον θόρυβο' τύπου ακουστικών, απαιτούν φόρτιση (και η μπαταρία τους διαρκεί ως και 40 ώρες). Τα Beats επίσης είναι η επιτομή του προιόντος που συνδυάζει στιλ, ποιότητα και state of the art τεχνολογία, χωρίς να είναι αστρονομικά ακριβό. Μπορείς να τα βρεις σε 3 διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με το διαθέσιμο budget σου.

349 δολάρια - beatsbydre.com

JBL Everest Elite 700

Εδώ έχουμε τον μεγάλο ανταγωνιστή. Τα JBL έγιναν γνωστά από τον Στεφ Κάρι, ενώ και ο Τζάστις Γουίνσλοου των Μαϊάμι Χιτ φροντίζει ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστά. Πρόκειται για έναν τύπο ακουστικών που αντιπαραβάλλει πέρα από μια αξιοσημείωτη noise-cancelling τεχνολογία και μια κατασκευή με έμφαση στην άνετη εφαρμογή των ακουστικών στο ανθρώπινο αυτί.

299 δολάρια - jbl.com

The Powerbeats 3 Wireless headphones

... ή αλλιώς 'τα αγαπημένα ακουστικά του Τζέιμς Χάρντεν', με δυνατότητα supercharge σε μόλις 5 λεπτά! Μικρά αλλά θαυματουργά, είτε 'λιώνεις' στα παρκέ είτε καλείσαι να διασχίσεις την Κηφισίας μέσα σε ταξί.

199,95 δολάρια - beatsbydre.com

The JBL UA Sport Wireless headphones

Για εκείνους που θέλουν να φοράνε ακουστικά κατά τη διάρκεια προπόνησης, τα UA Sport είναι αδιάβροχα, διαθέτουν micro driver 5,8 χιλιοστών και τεχνολογία ενίσχυσης μπάσων για να ακούς το αγαπημένο άλμπουμ σου σε top ποιότητα ήχου ως το τέλος.

149,95 δολάρια - jbl.com

JBL S300 NBA

Αυτή είναι μια πιο 'compact' έκδοση των JBL, ένας τύπος ακουστικών με κορυφαία ποιότητα ήχου, ένα ζευγάρι ακουστικών που διπλώνει και μπορείς να τα μεταφέρεις παντού, σε ελάχιστο χώρο και φυσικά να τα επιλέξεις με το έμβλημα της αγαπημένης ομάδας σου.

149,95 δολάρια - jbl.com

Keywords
Τυχαία Θέματα