Διορθωτικό patch για το Super Smash Bros. Ultimate με το καλημέρα

Το patch δεν θα χρειαστεί σε όσους έχουν το digital version.

Με το καλημέρα σας θα κυκλοφορήσει διορθωτικό patch για το Super Smash Bros. Ultimate προκειμένου να φτιαχτούν μερικά θεματάκια του replay system του παιχνιδιού.

Σε μία συνέντευξη

του ο game director, Masahiro Sakurai, είπε ότι το patch θα το χρειαστούν μόνο όσοι δεν έχουν αγοράσει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού. Εκείνοι που αποφάσισαν να αποκτήσουν τη digital version θα έχουν εγκατεστημένο το patch αυτόματα.

Το update αυτό θα φροντίζει έτσι ώστε τα replays να μην βγαίνουν εκτός συγχρονισμού ενώ ταυτόχρονα θα σας επιτρέπει να τα σώζετε σαν βίντεο, αρκεί βέβαια να έχετε αρκετή μνήμη.

Ένα replay mode είχε συμπεριληφθεί επίσης και στο Super Smash Bros. για το Wii U αλλά τώρα που το Super Smash Bros. Ultimate έχει τα περισσότερα pre-orders σε σχέση με τα υπόλοιπα smash bros. καταλαβαίνουμε ότι ένα τέτοιο mode θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για να ανεβαίνουν εύκολα βίντεο στου youtube.

Αργότερα μάλιστα μέσα στον Δεκέμβρη η Nintendo θα τερματίσει το Nintendo Creators Program ενθαρρύνοντας όλο και περισσότερους να ανεβάζουν βίντεο αφού οι προηγούμενοι περιορισμοί δεν θα ισχύουν πλέον.

To Super Smash Bros. Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου για το Nintendo Switch.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΟ Masahiro Sakurai μιλάει για την ανάπτυξη των χαρακτήρων του UltimateSmash Bros. Ultimate: Αφαιρείται τμήμα του παιχνιδιού που κάνει αναφορά στους ΙνδιάνουςΟι Nintendo Fans πασχίζουν να καταλάβουν τις νέες φήμες για το Smash Bros.

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα