«Το όνομα Ρονάλντο απαγορεύεται στο σπίτι μας»

Γιατί στην οικία Μπόρχα Βαλέρο δεν...προφέρουν καν το όνομα του CR7;

To αποκαλύπτει η σύζυγος του Ισπανού μέσου της Ίντερ Ρόσιο Ρονδρίγεθ Ρέινα, μιλώντας στην ιταλική Corriere Fiorentino.

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Γιουβέντους για την Σέριε Α και η σύντροφος του μέχρι πέρσι παίκτη των «βιόλα», αναφέρθηκε στο παρελθόν του συζύγου της στην ομάδα της Φλωρεντίας.

Αρχικά, μίλησε για την μεγάλη νίκη της Φιορεντίνα επί της Γιούβε με 4-2 το 2013 λέγοντας:

«Mamma mia...θέλετε να σας πω για το 4-2; Ήμουν έγκυος μερικών
μηνών στην Λουτσία και ο γυναικολόγος μου είχε πει να μείνω ήρεμη γιατί είχα συσπάσεις. Όμως εγώ πήγα στο γήπεδο και άρχισα να χοροπηδάω και να πανηγυρίζω περισσότερο από ποτέ. Θυμάμαι κάθε πάσα και τα πρόσωπα όλων όσων κάθονταν δίπλα μου. Είναι αδύνατο να το ξεχάσω. Όταν ο Μπόρχα βγήκε από τα αποδυτήρια δεν σταματούσε να μιλάει δευτερόλεπτο! Είναι ψύχραιμος άνθρωπος, αλλά εκείνη την ημέρα ήταν πολύ ευτυχισμένος», είπε η Ρέινα, ενώ όσον αφορά το ραντεβού της Φιορεντίνα με τη Γιούβε του Ρονάλντο, αποκάλυψε την...απαγόρευση που έχει θέσει ο γιός του ζευγαριού (και φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης) στα μέλη της οικογένειας:

«Αυτό το όνομα είναι απαγορευμένο στην οικία Βαλέρο! Όταν έφυγε από τη Ρεάλ, ο γιός μας Άλβαρο μας απαγόρευσε να το προφέρουμε. Ήταν το είδωλό του».

Η σύζυγος του Βαλέρο, ελπίζει ότι η Φιορεντίνα θα κάνει ένα δώρο στην σημερινή ομάδα του συντρόφου της κερδίζοντας τη Γιούβε:

«Ελπίζω να μας κάνουν ένα δώρο! Σίγουρα θα είναι θεαματικό ματς. Από την αρχή παρατηρήσαμε ότι Ίντερ και Φιορεντίνα έχουν κάτι κοινό. Όταν τα παιδιά μας άκουσαν στο Μιλάνο όλοι να μιλούν κατά της Γιουβέντους ένιωσαν σαν στο σπίτι τους»!
Keywords
Τυχαία Θέματα