Διεύρυνε το αήττητο σερί της

Η ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη για πέμπτο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, διευρύνοντας το σχετικό ρεκόρ της και κυνηγώντας πλέον τα εννέα μας, που είχαν συμπληρώσει από το 1994 έως το 1997. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες μετά από εννέα ματς πρωταθλήματος. Η προηγούμενη ήταν και πάλι 1-1 το 2011 στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν τον βαθμό της ισοπαλίας
και την αντίδραση που έβγαλαν, μετά το γκολ που δέχτηκαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στις πολλές απουσίες, οι οποίες έκαναν το έργο της ομάδας του δυσκολότερο. Ο προπονητής της Ένωσης θεωρεί πως η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων θα είναι ευεργετική για την ομάδα του, καθώς θα υπάρξει χρόνο για να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Ο Έλληνας τεχνικός κρατάει την καλή εμφάνιση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος έφτασε τα 40 γκολ στην καριέρα του. Το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το πέμπτο με κεφαλιά. Από τα προηγούμενα τέσσερα, τα δυο τα είχε σημειώσει με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και τα άλλα δυο με τη φανέλα της Ένωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα