Οι "κόντρες" που τον πικραίνουν κι ο Φορτούνης που μικραίνει τον εαυτό του!

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός ήταν καθολικά ανώτερος, αλλά έχασε. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καλύτεροι, αλλά έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη και το τρίποντο.

Δεν την πήραν γιατί ο Φετφατζίδης έχασε το... άχαστο στην τελευταία φάση του αγώνα. Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή
που το καλοκαίρι τον ήθελε η ΑΕΚ, προσπάθησε να τον επαναπατρίσει, αλλά μπήκε στη μέση ο Ολυμπιακός και τον ξανάφερε στον Πειραιά.

Κι ο Φέτφα κλώτσησε στα... πουλιά ένα από τα πιο εύκολα γκολ που θα μπορούσε να πετύχει στην καριέρα του και να γίνει ήρωας, όπως είχε χάσει κι ένα φοβερό τετ-α-τετ στο 0-0 με την Μπέτις στο Φάληρο.

Επίσης, ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε γιατί ο Μπακασέτας κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά, πράγμα σπάνιο. Ένας ποδοσφαιριστής που ενώ ήταν "κλεισμένος" από τον Πανιώνιο για να μετακομίσει στο Ρέντη, πήγε στην ΑΕΚ επειδή είχε δώσει τον λόγο του στον Μελισσανίδη.

Και βέβαια γιατί ο 3ος της παρέας που έγινε μήλον της έριδος μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ δηλώθηκε στο φύλλο αγώνος και ήταν στη βασική ενδεκάδα, δεν... εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο! Δεν του το επέτρεψαν ο Μπακάκης και ο Γκάλο, παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς δεν τον πήρε στο Μιλάνο για να είναι ξεκούραστος!

Κι ενώ ο Φορτούνης είναι από την αρχή της σεζόν ένας άλλος παίκτης, αποφασισμένος να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του και σκόραρε ένα απίστευτο σε ομορφιά τέρμα, κατάφερε στα επόμενα δευτερόλεπτα να μικρύνει τον εαυτό του, αφού γύρισε στην εξέδρα για να πει στους οπαδούς της ΑΕΚ πόσο... βαρβάτος είναι.

Το δυστύχημα και στην περίπτωση του Φορτούνη, όπως και σε αυτή του Πασχαλάκη που προηγήθηκε στο Ηράκλειο, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, όπως δεν τον τιμώρησε και ο ΠΑΟΚ.

Κι έτσι η ζωή θα συνεχιστεί και αυτές οι συμπεριφορές θα επαναληφθούν για να είμαστε όλοι "μια ωραία ατμόσφαιρα", όπως έλεγε κι ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Αγωνιστικά το τελικό 1-1 μοιάζει με νίκη της ΑΕΚ, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών της, λόγω τραυματισμών, και ήττα του Ολυμπιακού που στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 0-1 φάνηκε πιο κουρασμένος από την Ένωση, αν και ο Μαρτίνς έκανε "τρελό" ροτέισον στο ματς με τη Μίλαν.

Σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος τεχνικός επιχειρεί να κάνει δουλειά στον Ολυμπιακό και φαίνεται, αλλά η ανάγκη των αποτελεσμάτων στις μεγάλες ομάδες είναι αμείλικτη. Οπότε και το ματς με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" θα παίξει το ρόλο του, όπως και αυτό με την θεωρητικά αδύναμη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο στις 25 του μήνα.

ΥΓ: Ο Δανός διαιτητής Κριστόφερσεν έπαιξε χθες λες και ερχόταν από την... Premier League, αφήνοντας τον Φορτούνη στο έλεος της κλωτσιάς και του τραβήγματος της φανέλας χωρίς να τιμωρεί τους αντιπάλους του σύμφωνα με τον κανονισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα