Απογοήτευση για την απώλεια της νίκης

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής και στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί απογοήτευση για την απώλεια των τριών βαθμών. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως μπορούσαν να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο και των ευκαιριών τους. Άπαντες στο λιμάνι στέκονται στη χαμένη ευκαιρία του Γιάννης Φετφατζίδης
στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να είναι εμφανώς στεναχωρημένος, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να ανεβάσουν την ψυχολογία του Έλληνα παίκτη, την ίδια στιγμή που η προσοχή τους είναι στραμμένη στους τραυματίες παίκτες της ομάδας. Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πόνους στα πλευρά και στον θώρακα, μετά τη σύγκρουσή του που είχε με τον Μοράν.

Επίσης, ο Αχμέντ Χασάν αποχώρησε με ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει. Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως και ο Φορτούνης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστώσει το αν θα έχει τους δυο παίκτες στη διάθεσή του, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα