Διαζύγιο μεταξύ Bungie και Activision

Κοινή η επιμέλεια του Destiny 2.

Η Bungie και η Activision χωρίζουν μετά τη διατήρηση ενός publishing agreement από το 2010.

Ο Bungie έκανε σήμερα την ανακοίνωση μέσω του Bungie.net. Στην επίσημη δήλωση, η Bungie

λέει: "Με την Activision δημιουργήσαμε κάτι ιδιαίτερο. Μέχρι σήμερα, το Destiny έχει παραδώσει έναν συνδυασμό πάνω από 50 εκατομμυρίων games και expansions σε παίκτες σε όλο τον κόσμο".

Μετά από αυτή την οκταετή συνεργασία, η Activision μεταβίβασε τα δικαιώματα δημοσίευσης για το Destiny στη Bungie, επιτρέποντας της να ελέγχει πλήρως το δικό της IP.

Thank you Guardians. It’s been an honor and a privilege to help bring the world of Destiny to life for you. pic.twitter.com/EB1y19OTD8

Activision (@Activision) January 10, 2019

Η προγραμματισμένη διαδικασία μετάβασης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αλλά βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, με την Bungie και την Activision να δεσμεύονται και να εξασφαλίζουν ότι η μεταβίβαση είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.

Η Bungie λέει ότι έχει μάθει πολλά από την τελευταία σημαντική επέκταση του Destiny 2, και έχει διαβεβαιώσει τους fans ότι περισσότερα είναι στο δρόμο και θα συνεχίσουν τη διαδρομή του υπάρχοντος χάρτη πορείας του Destiny. Αυτό θα περιλαμβάνει περισσότερα εποχιακά events τους προσεχείς μήνες.

Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Blizzard επιβεβαίωσε επίσης στο Twitter ότι το Destiny 2 θα συνεχίσει να λαμβάνει πλήρη υποστήριξη στο BattleNet, και δεν αναμένεται διακοπή υπηρεσίας ή παιχνιδιού.

Αυτή η εκδοτική εταιρική σχέση παρήγαγε για πρώτη φορά το αρχικό Destiny το 2014, και αργότερα το Destiny 2 το 2017.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Assassin's Creed Odyssey: Ανακοινώθηκε το δεύτερο DLC Destiny 2: Η Bungie μειώνει τα power requirements για το Black Armory Οι παίκτες του Battlefield 5 νιώθουν ότι πεθαίνουν πολύ γρήγορα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα