Η Ακαδημία ίσως θελήσει τους Avengers για τη σκηνή των Όσκαρ

Οσκαρικό re-union.

Μετά την αποχώρηση του Kevin Hart από την υποδοχή της 91ης Τελετής των Όσκαρ, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών μάλλον σκοπεύει να μείνει χωρίς οικοδεσπότη κι αντ' αυτού, να προσκαλέσει στη σκηνή διάφορους ηθοποιούς, entertainers και διάσημα ensemble για τα ξεχωριστά κομμάτια της τελετής, όπως δημοσιεύει

και το THR.

Σύμφωνα με αναφορές λοιπόν, δεν θα ήταν καθόλου απίθανο οι παραγωγοί του επερχόμενου show να προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα μέλη των Εκδικητών για ένα οσκαρικό reunion.

Να υπενθυμίσουμε, πως μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας των Avengers το 2012, αρκετά μέλη του cast εμφανίστηκαν μαζί στην Τελετή των Βραβείων, όπως οι Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner και Samuel L. Jackson.

Βέβαια, το συνολικό cast έχει διογκωθεί κατά πολύ έκτοτε και ένα τέτοιο reunion στο ABC, το κανάλι που θα μεταδώσει φέτος τα Όσκαρ και είναι ιδιοκτησία της Disney, θα ταιριάξει με την προώθηση της νέας ταινίας των Avengers, με τίτλο "Endgame", που αναμένεται τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις πηγές του THR, σε αρκετούς ηθοποιούς ζητήθηκε να μην παρουσιάσουν κάποια κατηγορία στις Χρυσές Σφαίρες που μόλις πέρασαν, για να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στα Όσκαρ.

Να σημειώσουμε πως η 91η Τελετή των Βραβείων Όσκαρ θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου 2019, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Glenn Weiss, ενώ οι υποψηφιότητες αναμένεται να ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Ent. Department, αρνείται να ξεστολίσει κι ετοιμάζεται για GameAthlon Winter. Μπορείτε να τη βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Χωρίς παρουσιαστή θα μείνει μάλλον η 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 'Χυλόπιτα' έφαγαν τα... Όσκαρ από τον Kevin Hart Ο Kevin Hart θα υποδεχτεί τη μεγάλη τελετή των Όσκαρ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα