Πιθανό spoiler του "Avengers: Endgame" ξέφυγε από τον Samuel L. Jackson

Μία Infinity Stone και μία ικανότητα της Captain Marvel δίνουν τη λύση;

Από τον Samuel L. Jackson, ή Nick Fury για τον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel, ξέφυγε ένα μικρό 'μυστικό', σχετικό με το "Avengers: Endgame".

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο ET και... δεν πρόσεξε ιδιαίτερα τα λόγια του.

Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από τις ταινίες "Captain Marvel" και "Avengers: Endgame".

Στη συνέντευξη, ο Jackson επιβεβαίωσε πως η Captain Marvel μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο πιστεύει πως η Captain Marvel είναι ο κατάλληλος χαρακτήρας για να ηγηθεί μίας δικής της ιστορίας στο MCU, ο Jackson έφερε ως επιχείρημα τη δύναμη και τις ικανότητες του χαρακτήρα.

"Είναι ουσιαστικά ο δυνατότερος χαρακτήρας- με την έννοια κάποιου με δυνάμεις που έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει- στο σύμπαν της Marvel", δήλωσε ο Jackson. "Οπότε, για την Carol Danvers το να είναι αυτό το άτομο και για την Brie το να γίνει αυτό το άτομο, θα είναι δυναμίτης. Εννοώ, [οι Avengers] βρίσκονται αντιμέτωποι με κάποιες πραγματικά δύσκολες καταστάσεις αυτή τη στιγμή- είδαμε μέσω του 'Infinity War'- οπότε γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε κάτι που είναι τόσο δυνατό όσο ο Thanos. Και από κάποιο σημείο και πέρα, θα καταλάβουμε το πόσο δυνατή είναι και όλα όσα είναι ικανή να κάνει. Είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στο σύμπαν της Marvel που μπορεί να ταξιδέψει στον χρόνο, οπότε..."

Δεδομένου των όσων έγιναν στο "Infinity War", ένα ταξίδι στο χρόνο φαντάζει αρκετά χρήσιμο. Ο Jackson, ωστόσο, δεν στάθηκε εκεί και συνέχισε να μας δίνει στοιχεία, όπως το γεγονός πως, το Tesseract, η μία εκ των έξι Infinity Stones και γνωστή αλλιώς ως Space Stone, κάνει μία εμφάνιση και στην ταινία της "Captain Marvel".

"Και στην πραγματικότητα μπαίνουμε σε ένα σκάφος που ανήκε σε έναν γιατρό από το παρελθόν της Carol Danvers. Εκείνη προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις σχετικά με το τι συνέβη, γιατί εκείνος βρέθηκε στη Γη και τι είναι όλος αυτός ενεργειακός πυρήνας-- Φαίνεται πως το Tesseract ήταν η σταθερά σε όλες αυτές τις ταινίες", συμπλήρωσε ο Jackson.

Στην ερχόμενη ταινία, θα μάθουμε και την ιστορία που κρύβεται πίσω από τον χαρακτήρα που γνωρίζουμε ως Nick Fury, ενώ αναμένουμε να δούμε και τα ανθρώπινα του συναισθήματα, αφού η υπόθεση λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90, όταν ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του και δεν είχε την τωρινή του εμπειρία. Ο Jackson είχε δηλώσει πως ο χαρακτήρας του είναι "πιθανότατα όχι τόσο κυνικός ακόμη", και πως στην ιστορία προέλευσης του θα μάθουμε και το τι έγινε με το μάτι του.

Σε συνέντευξη του για το THR ο Jackson ανέφερε πως δεν σκοπεύει να αφήσει, ακόμα, τον χαρακτήρα του Nick Fury, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την Marvel μιλούσε για εννέα ταινίες και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι θα ήταν ευτυχής να υποδυθεί τον χαρακτήρα του Fury στην ηλικία των 80 ετών. "Θα μπορούσα να είμαι ο Alec Guinness των Marvel ταινιών", δήλωσε.

Το "Captain Marvel" θα μας ταξιδέψει σε ένα παρελθόν, αρκετά μακριά από την ιστορία που έχουμε δει μέσα από το franchise των "Avengers", ωστόσο την πρεμιέρα της θα κάνει σχεδόν ένα μήνα πριν από το πολύ-αναμενόμενο "Avengers: Endgame", στο οποίο η Captain Marvel θα κάνει τη δεύτερη της εμφάνιση στον κόσμο του MCU. Το "Captain Marvel" έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019, και το "Avengers: Endgame" ακολουθεί, στις 26 Απριλίου, 2019.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace και Jude Law.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Τα φαινόμενα απατούν για τον χαρακτήρα του Jude Law στο "Captain Marvel" Η 'παρέα' της Captain Marvel την ακολουθεί στην ερχόμενη ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα