Διαρροές θέλουν τον Σκοτεινό Ιππότη να έρχεται στο Fortnite

O ήρωας που όλοι αξίζουμε.

Κάποιοι dataminers ανακάλυψαν υλικό, που σχετίζεται με τον Batman και που θα έρθει πιθανότατα στο Fortnite, στο επόμενο patch update, v10.31.

Oι Lucas7yoshi και FNBR leaks έψαξαν τα αρχεία και ανακάλυψαν νέο gear, skins και τοποθεσίες, που σχετίζονται με τον εορτασμό

του υπερήρωα, στις 21 Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε αυτά, βρέθηκε ένα Explosive Batarang, που φαίνεται να κυνηγά τους αντιπάλους, ή κολλά στους τοίχους και εκρήγνυται, όταν οι παίκτες το πλησιάζουν πολύ. Παράλληλα, βρήκαν και το Grapnel Gun, με το οποίο μπορείτε γρήγορα να ανεβείτε σε ψηλά σημεία. Η περιγραφεί αναφέρει, "Ανεβείτε στο επιθυμητό σημείο και χρησιμοποιήστε το Bat Cape", κάτι που αποτελεί μνεία σε εμβληματικό χαρακτηριστικό της στολής του Batman.

"Explosive Batarang" Item pic.twitter.com/JTzv98fWH8

Fortnite: Battle Royale Leaks (@FNBRLeaks) September 18, 2019 Αυτό το crossover update θα φέρει αλλαγές στον χάρτη, με το Tilted Towers να αντικαθίστανται με μια πόλη, που μοιάζει με την Gotham City. Μια λίστα από νέα "Welcome to Gotham" challenges, προσφέρουν rewards, όπως σπρέι και ένα glider, εφόσον ολοκληρώσετε αποστολές, όπως το να ανάψετε το bat signal.

Η Epic Games φαίνεται να έχει έρθει σε μια ευρύτερη συμφωνία με το franchise του Batman. Μια εικόνα στο Epic Game Store υπονοεί ότι οι σειρές Arkham και Lego Batman, μπορεί να αντικαταστήσουν το δωρεάν παιχνίδι Conarium, αυτήν την εβδομάδα.

Τον προηγούμενο μήνα, το Fortnite συνεργάστηκε με το Borderlands, για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο παρελθόν, είδαμε συνεργασίες για το Endgame, το John Wick, τις 32 ομάδες του NFL και τα Nike Air Jordans.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Fortnite: Σύγκρουση με τον κόσμο του Borderlands φέρνει νέο event Πρώτο ρεκόρ για τον Ninja στο Mixer Πώς αντέδρασαν οι streamer του Twitch στην μετακόμιση του Ninja;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα