Διαγωνισμός: "Ξεπερνώντας τα Όρια” (Over the Limit)

Ξεπερνώντας τα Όρια
(Over The Limit)

Αν ο ‘Μαύρος Κύκνος’ του Ντάρεν Αρονόφσκι ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν. Πίσω από φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η προετοιμασία της Ρωσίδας αθλήτριας γίνεται κάτω από συνθήκες ακραίας πίεσης. Άψογα χορογραφημένο μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, το Ξεπερνώντας τα Όρια (Over the Limit) μας επιτρέπει μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού, που όσο μαγεύει μπροστά στις κάμερες άλλο τόσο σοκάρει με την ωμότητά του
πίσω από αυτές.

Over the Limit - Trailer from Anemon on Vimeo.

Τι συμβαίνει πίσω από τα λαμπερά φώτα των αγώνων; Πόσο αμείλικτος είναι ο κόσμος του πρωταθλητισμού και εδικά οι προπονητές των αθλητών; Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να ειπωθεί σε μια προπόνηση; Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να καταφέρει το ανθρώπινο σώμα; Σε αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά ακόμα δίνει αποστομωτικές απαντήσεις αυτό το ντοκιμαντέρ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Marta Prus, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πολωνίας στην Ελλάδα & σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής.

Αν θέλεις να κερδίσεις διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσεις το ντοκιμαντέρ Ξεπερνώντας τα Όρια (Over The Limit) στη μεγάλη οθόνη την Τετάρτη 31/10, μπες εδώ και λάβε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 29/10 στις 12:00 το μεσημέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα