Διαγωνισμός Μουσικό Φεστιβάλ Reworks

Ο Ελληνικός φεστιβαλικός θεσμός της σύγχρονης μουσικής είναι εδώ και επιστρέφει στις 20-23 Σεπτεμβρίου!

To φεστιβάλ που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει για να της δώσει μια νέα πνοή από την συνήθη καθημερινότητα της. Σταθερά στο επίκεντρο κάθε χρόνο, μια μοναδική μουσική γιορτή για την Ελλάδα και όχι μόνο, γίνεται αφορμή για επισκέπτες
από όλη την χώρα και τον κόσμο, να ταξιδεύουν προς την Θεσσαλονίκη και να γίνουν ένα μαζί με το κοινό της.

Το Reworks είναι μια συλλογή ήχων και ιδεών, ένα σημείο συνάντησης για ηχηρές φωνές, τόπος ενημέρωσης και συζήτησης, ένα παράθυρο στο αύριο. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη έχει ως στόχο να παρουσιάσει το μεγάλο φάσμα της σύγχρονης μουσικής μέσα από το έργο Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Από τον πειραματικό ήχο και την μοντέρνα κλασσική μουσική έως τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική και από τις εμφανίσεις εδραιωμένων καλλιτεχνών στις πρώτες εμφανίσεις νέων και ανερχόμενων δημιουργών, το Reworks επιδιώκει να χαρίσει 5 ημέρες και νύχτες γεμάτες χαρά, μουσική και χορό. Μουσικά ρεύματα, συναυλίες, εργαστήρια, ομιλίες, δωρεάν δρώμενα, παρουσιάζονται κάθε χρόνο, μετατρέποντας την Θεσσαλονίκη σε σημείο συνάντησης φίλων της μουσικής και του πολιτισμού από όλο τον κόσμο.

Αν θέλεις να απολαύσεις το μουσικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης από κοντά μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής στο διαγωνισμό για να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 17/9 στις 12:00 το μεσημέρι. Καλή επιτυχία σε όλους!
Keywords
Τυχαία Θέματα