Survivor αποχώρηση 19/1: Αυτός θα είναι ο δεύτερος προτεινόμενος για να αποχωρήσει!

Survivor αποχώρηση 19/1: Θα έχουμε μίνιμουμ έναν ακόμα υποψήφιο από το σημερινό συμβούλιο του Νησιού!Survivor αποχώρηση 19/1

Survivor αποχώρηση 19/1: Είπαμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το διαπιστώνουμε συνεχώς. Όχι τόσο στα αγωνίσματα είναι η αλήθεια, που ως τώρα γίνονται τα προβλεπόμενα, αλλά στα υπόλοιπα. Η ανάμιξη των ομάδων και όσα συμβαίνουν στα συμβούλια είναι όμως ανατρεπτικά.

Λοιπόν. Τα πολλά λόγια

είναι φτώχεια. Το spoiler για το ποιος κερδίζει απόψε στο 2ο αγώνισμα ασυλίας σας το έδωσα από νωρίς. Αν θέλετε μπορείτε να το θυμηθείτε. Δεν είναι τίποτε. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Μετά το αγώνισμα της 2ης ασυλίας.

Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά είναι αυτή που χάνει εκ νέου και πρέπει να πάει στο Συμβούλιο του Νησιού. Πρώτη προτεινόμενη είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Το θέμα είναι ποιο θα υποδείξουν από εδώ και πέρα οι Κόκκινοι. Κι αν θα είναι ένας ή δύο ακόμα που θα βγουν στη… σέντρα από την κόκκινη ομάδα.

Magbox για όλα τα αγαπημένα σας παιδικά περιοδικά!

Θα περιμένουμε τα οριστικά, όμως οι πρώτες πληροφορίες μας, λένε πως ο Περικλής Κονδυλάτος θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Εδώ θα είμαστε για τα οριστικά.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για τα δύο συμβούλια που έρχονται.
Έχει ένα ενδιαφέρον είναι η αλήθεια…

Στο χθεσινό Συμβούλιο Ψηφοφορίας, η κατασπατάληση προμηθειών έγινε αιτία για βαριές κουβέντες!
Δείτε περισσότερα https://t.co/c1vo2vaQdv#SurvivorGR #SkaitvGR pic.twitter.com/KEDz0TuxtQ

Survivor Greece (@SurvivorGreece) January 19, 2021

Το άρθρο Survivor αποχώρηση 19/1: Αυτός θα είναι ο δεύτερος προτεινόμενος για να αποχωρήσει! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα