Δεκάδες δημιουργοί συνεργάζονται για τον εορτασμό 80 χρόνων της Marvel

80 χρόνια. 80 ιστορίες. 80 δημιουργικές ομάδες.

H Marvel Comics αποκάλυψε τα σχέδια της για τα 80α γενέθλια της. Η εκδοτική θα γιορτάσει την επέτειο με την κυκλοφορία του "Marvel Comics #1000" τον Αύγουστο του 2019.

Όπως έγραψε το The New York Times, το εορταστικό τεύχος θα κυκλοφορήσει πάνω στα 80 χρόνια της εταιρείας από το πρώτο βιβλίο Marvel

που εκδόθηκε - το "Marvel Comics #1" του 1939. Το εξώφυλλο του έκανε ο Alex Ross:

Marvel Comics #1000 cover by Alex Ross. (Image Credit: Marvel Comics)

To τεύχος θα περιλαμβάνει 80 μονοσέλιδες ιστορίες, η κάθε μία από άλλη δημιουργική ομάδα και αφιερωμένη σε μια διαφορετική χρονιά της Marvel. Εκτός από καλλιτέχνες που εργάζονται τώρα για την Marvel, θα έχουμε ιστορίες και από κάποιους παλιότερους αλλά και μερικούς απροσδόκητους αστέρες όπως οι Phil Lord και Christopher Miller του "Spider-Man: Into the Spider-Verse", ο Taboo των Black Eyed Peas και ο πρώην σταρ του NBA, Kareem Abdul-Jabbar.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη, CB Cebulski, αυτοί οι αστέρες επιλέχθηκαν καθώς έχουν δημοσίως μοιραστεί την αγάπη τους για την Marvel παλιότερα. "Οι χαρακτήρας μας αναφέρονται με τόσους διαφορετικούς τρόπους και σε τόσα διαφορετικά μέσα και πάντα το προσέχουμε [που εμφανίζονται], είπε στην Times. "Τώρα αυτά τα διακεκριμένα άτομα μπορούν να συνεισφέρουν στα κόμικς με τα οποία μεγάλωσαν".

Δείτε όλους τους συμμετέχοντες παρακάτω:

Ο συγγραφέας του "Immortal Hulk", Al Ewing, θα έχει κεντρικό ρόλο στον σχηματισμό της ιστορίας του "Marvel Comics #1000", γι' αυτό και το όνομα του αναφέρεται περισσότερες φορές στα teasers. "Αυτό είναι ένα είδος τιμής που δεν συμβαίνει συχνά", είπε ο Ewing.

Η πρωτότυπη σειρά "Marvel Comics" έχει περάσει αρκετές αλλαγές, μέχρι που τελικά ακυρώθηκε το 1957 με το "Marvel Tales #159". Είναι πιθανό αν είχε συνεχιστεί να έφτανε τώρα το 1000ο τεύχος αλλά σύμφωνα με τον, executive editor, Tom Brevoort, "Πάνω απ' όλα, ήταν συμβολικό".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece H Marvel Comics αποκαλύπτει τη νέα Valkyrie SWCC Cosplay - Star Wars Celebration 2019 H Sue Storm αποκτά για πρώτη φορά δική της σειρά κόμικ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα