Για 6η σεζόν ανανεώθηκε η βιογραφική σειρά "Fresh Off the Boat"

Γιούπι!

Το ABC ανανέωσε το "Fresh Off the Boat", την βιογραφική σειρά του chef Eddie Huang, για 6η σεζόν.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά που ακολουθεί την οικογένεια Huang και τη μετακόμισή της από την Ουάσιγκτον στο Ορλάντο της δεκαετίας του '90 καλά κρατεί τα νούμερα τηλεθέασής της με 3,11 εκ. θεατές ανά επεισόδιο.

Η σειρά έχει δημιουργηθεί από τον Nahnatchka Khan, ο οποίος μαζί με τους Jake Kasdan και Melvin Mar είναι εκτελεστικοί

παραγωγοί. Πρόκειται για την πρώτη σειρά που φέρει Αμερικανοασιατική οικογένεια μετά το "All-American Girl" της Margaret Cho το 1994.

Πρωταγωνιστούν οι Constance Wu και Randall Park ως Louis και Jessica Huang, γονείς των Eddie (Hudson Yang), Emery (Forrest Wheeler) και Evan (Ian Chen). Την καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα γιαγιά τους ενσαρκώνει η Lucille Soong.

Η 5η σεζόν ξεκίνησε να προβάλλεται στις 5 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου. Αποτελούταν από 22 επεισόδια. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας σεζόν.

Σε σχετικά νέα, το ABC ανανέωσε το "Grey’s Anatomy" για δύο ακόμα σεζόν, και το "Station 19" για ακόμα μια φορά. Ωστόσο, ακύρωσε το "For the People". Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΈνα ρεκόρ θα σπάσει το "Grey’s Anatomy" με την ανανέωσή του για δύο ακόμα σεζόνΝύξεις για το τέλος του κόσμου στο πρώτο trailer της σειράς "Watchmen"Άποψη: Οι Θεοί κέρδισαν την Μάχη του Winterfell

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα