H αγωνία μας θα συνεχιστεί με την 6η σεζόν του "How To Get Away With Murder"

Γιούχου!

Η πολυαγαπημένη σειρά του ABC, "How To Get Away With Murder", ανανεώθηκε για 6η σεζόν.

Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά κρατά το υψηλότερο νούμερο τηλεθέασης για την ημέρα που προβάλλεται από το 2014 που κυκλοφόρησε.

Δημιουργός είναι ο Peter Nowalk, ο οποίος μαζί με τους Shonda Rhimes, την εταιρεία παραγωγής της Shondaland, Betsy Beers και Stephen Cragg είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πρωταγωνιστούν οι Viola Davis ως Annalise Keating, Billy

Brown ως Nate Lahey, Jack Falahee as Connor Walsh, Aja Naomi King ως Michaela Pratt, Matt McGorry ως Asher Millstone, Karla Souza ως Laurel Castillo, Charlie Weber ως Frank Delfino, Liza Weil ως Bonnie Winterbottom, Rome Flynn ως Gabriel Maddox, Amirah Vann ως Tegan Price και Timothy Hutton ως Emmett Crawford.

Η Davis αναμένεται να επιστρέψει και για τη νέα σεζόν. Ο ρόλος της ως δικηγόρος και καθηγήτρια, η οποία μαζί με τους πέντε μαθητές της πλέκουν σε μια δολοφονία, της χάρισε το βραβείο Emmy το 2015 και υποψηφιότητα στην ίδια κατηγορία τις δύο επόμενες χρονιές.

Σε σχετικά νέα, το ABC ανανέωσε το "Grey’s Anatomy" για δύο ακόμα σεζόν, και το "Station 19" για ακόμα μια φορά. Ωστόσο, ακύρωσε το "For the People". Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤο "How to Get Away With Murder" για 5η σεζόνΟ Jimmy Smits σε βασικό ρόλο στην 4η σεζόν του "How To Get Away With Murder"How to Get Away With Murder: Οι φόνοι συνεχίζονται

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα