Δέκα νέα projects έρχονται στο Netflix από τον Ryan Murphy

Επαναλαμβάνω, δέκα!

Ο Ryan Murphy αποκάλυψε ότι δέκα από τις ιδέες του πήραν το πράσινο φως για να υλοποιηθούν από το Netflix. Σύμφωνα με το Variety, η αποκάλυψη για τα τρία ντοκιμαντέρ, τις τέσσερις τηλεοπτικές σειρές και τις τρεις ταινίες έγινε στο συνέδριο Time 100 Summit από τον ίδιο τον Murphy.

Δυστυχώς,

δεν αποκαλύφθηκαν ποια θα είναι τα εν λόγω projects, αλλά μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ήδη για δύο ταινίες, το "The Prom", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2020 και το "The Boys in the Band", στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι Jim Parsons, Matt Bomer και Zachary Quinto.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, θα δούμε το "Hollywood", η σειρά περιγράφεται ως "ένα γράμμα αγάπης στην Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ", το "The Politician", που θα επικεντρώνεται γύρω από τις πολιτικές φιλοδοξίες ενός πλούσιου κατοίκου της Σάντα Μπάρμπαρα και έχει κλείσει ήδη δύο σεζόν, και το "Ratched", το prequel της γνωστής ταινίας "One Flew Over the Cuckoo's Nest" με πρωταγωνίστρια την Sarah Paulson ως την ομώνυμη νοσοκόμα.

Ο δημιουργός του "Glee" υπέγραψε μια πενταετή συμφωνία με το Netflix, κόστους $300 εκατομμυρίων, που θα ξεκινήσει να ισχύει μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την 20th Century Fox την 1η Ιουλίου. O Murphy είναι γνωστός για τη δημιουργία των σειρών "Nip/Tuck" (2003–2010), "American Horror Story", "American Crime Story", "Feud", "9-1-1" και "Pose". Έχει σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Elizabeth Gilbert, "Eat, Pray, Love" (2010) και το "The Normal Heart" (2014), το οποίο κέρδισε Βραβείο Emmy για Καλύτερη Ταινία για την Τηλεόραση, Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Matt Bomer και Βραβείο SAG Α΄Ανδρικού Ρόλου για τον Mark Ruffalo. Άλλοι πρωταγωνιστές στην ταινία ήταν οι Taylor Kitsch, Jim Parsons, Alfred Molina, Joe Mantello, Jonathan Groff και Julia Roberts.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceWhen They See Us | Official Trailer | NetflixJinn | Global Teaser | NetflixΗ Βροχή: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα