Mortal Kombat 11: Βελτιώσεις για το Towers of Time και τα Crypt Awards

Μετά από παράπονα των παικτών.

Έπειτα από παράπονα που αφορούσαν τη δυσκολία του Towers of Time αλλά και τα rewards της Krypt στην τελευταία προσθήκη του Mortal Kombar, η NetherRealm φρόντισε να καθησυχάσει τους παίκτες με μια ανακοίνωση.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Ed Boon, είπε στο Twitter ότι η NetherRealm έχει ακούσει τα παράπονα των παικτών και δουλεύει έτσι ώστε να διορθώσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο παιχνίδι. Οι βελτιώσεις

μάλιστα αυτές αναμένεται να έρθουν αρκετά σύντομα, όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος εντός μερικών ωρών και όχι εντός ημερών.

Τώρα σε ό,τι αφορά την Krypt, το πρόβλημα είναι με το loot που έδινε. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες άνοιγαν ακριβά chests περιμένοντας κάποιο νέο fatality, ένα skin, ή ένα character intro και τελικά κατέληγαν με πρόσθετο εξοπλισμό σε χαρακτήρες που δεν πολυχρησιμοποιούσαν, concept art ή κάποιο extra currency.

Το Mortal Kombat είναι ένα από τα λίγα fighting games τα οποία έχουν πλούσιο backstory. Γι' αυτό λοιπόν μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρη την ιστορία του παιχνιδιού, όπως αυτή έχει εξελιχθεί μέχρι το Mortal Kombat 10.

Αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι, μπορείτε να το αγοράσετε τώρα, μέσω του Console Club για Playstation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

IGN GreeceTα microtransactions στο Mortal Kombat 11 θα έχουν διακοσμητικό ρόλοMortal Kombat 11 Kollector Reveal TrailerΌλη η ιστορία του Mortal Kombat...μέχρι στιγμής

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα