Δεύτερη επιλογή για την Ρεάλ ο Αζάρ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει οδηγήσει το Βέλγιο στο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Eντέν Αζάρ να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στο τουρνουά και την Ρεάλ Μαδρίτης να τον έχει προσδιορίσει ως Plan Β, αν η κίνηση απόκτησης του Νεϊμάρ δεν ευδοκιμήσει.

Ο Νεϊμάρ είναι από καιρό το μεγάλο όνειρο του Φλορεντίνο Πέρεθ και το πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα θεωρείται ο επόμενος αστέρας της Ρεάλ. Στην Μαδρίτη θεωρούν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί αυτό το καλοκαίρι.
Η αυξανόμενη πιθανότητα αποχώρησης της Κρίστιαν Ρονάλντο με προορισμό τη Γιουβέντους, ανοίγει χώρο για τον Νεϊμάρ ώστε να γίνει αυτός το ασυναγώνιστο αστέρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Πάντως δεν θεωρείται τόσο εύκολο μετά από μόλις ενός χρόνου παρουσία στην Παρί και με ρεκόρ μεταγραφής το προηγούμενο καλοκαίρι, να φύγει τόσο εύκολα ο Βραζιλιάνος σταρ. Γι΄αυτό και στην Ρεάλ κοιτάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, με τον 27χρονο Αζάρ να διαθέτει τον σωστό συνδυασμό εμπειρίας και χρόνων καλής μπάλας μπροστά του.

Παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, ο Βέλγος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδες με πολύ πίεση, όπως η Ρεάλ. Η ικανότητα του από την αριστερή πλευρά θα ήταν ευπρόσδεκτη στη Μαδρίτη, όπως και η δημιουργικότητά του. Επιπλέον, έχει και την ικανότητα να σκοράρει, καθώς αν αποχωρήσει ο Ρονάλντο, θα έχει η Ρεάλ ένα έλλειμμα περίπου 40 γκολ ανά σεζόν. Ο πρώην παίκτης της Λιλ δεν κρύβει την επιθυμία του να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα την θεωρούσε μία ονειρική κίνηση στην καριέρα του. Και αυτός και οι εκπρόσωποί του έχουν κάνει τα πάντα, ώστε η μετεγγραφή αυτή να ολοκληρωθεί. Οι «λος μπλάνκος» και ο Πέρεζ έχουν ιστορία υπογραφών με αστέρα που έλαμψαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μεσούτ Οζίλ έφτασε στη Ρεάλ μετά το Μουντιάλ του 2010 και ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ο στόχος μετά το Μουντιάλ του 2014 και αποκτήθηκε. Ο αρχηγός της Εθνικής Βελγίου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο και αυτό τον κάνει μία πιο ελκυστική εναλλακτική λύση

«Εάν κάνω καλά παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο τότε τα πράγματα θα είναι ευκολότερα», εξηγούσε ο Βέλγος σε συνέντευξή του στην Equipe πριν από το τουρνουά.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης με ενδιαφέρει, όλοι το ξέρουν αυτό. Αν θέλουν να με αγοράσουν, τότε ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Θυμίζουμε ότι στην Τσέλσι βρίσκονται σε συναγερμό προκειμένου να μην χάσουν τον παίκτη χωρίς τα απαραίτητα οικονομικά οφέλη, καθώς ο Βέλγος έχει αρνηθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους Λονδρέζους.
Keywords
Τυχαία Θέματα