Με Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ στη Μόσχα

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για τη Μόσχα χωρίς προβλήματα απουσιών, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη του 3-2 στη ρεβάνς με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και διεκδικούν θέσεις στο βασικό σχήμα. Η προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε με τον Μαουρίσιο να δέχεται ένα χτύπημα στην περόνη, το οποίο δεν είναι ανησυχητικό, όμως παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο
ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ και η αποστολή θα επιστρέψει την Τρίτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα. Στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Ρέι, Πασχαλάκης, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

Η προπόνηση της Δευτέρα θα διεξαχθεί στις 19:00, ενώ στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού, εν όψει του αγώνα της Τρίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα