Το Fallout 76 θα έχει Private Servers και Mod Support

Αυτά είναι!

Μιλώντας στο QuakeCon 2018, ο director της Bethesda Game Studios, Todd Howard, επιβεβαίωσε ότι το Fallout 76 θα έχει private servers που επιτρέπουν custom mods.

Ο Howard δήλωσε ότι "είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα, αλλά είμαστε 100% αφοσιωμένοι στην επίλυσή του." Εξήγησε

ότι ξέρει ότι το modding είναι ένα σημαντικό μέρος των σημερινών παιχνιδιών Fallout και ότι θέλουν να διασφαλίσουν ότι η εμπειρία θα είναι ακόμα διαθέσιμη στο Fallout 76.

Ο Howard αναγνώρισε επίσης ότι αυτό δεν είναι μια εύκολη τεχνική πρόκληση σε ένα online παιχνίδι, αλλά ότι θα δουλέψουν για να βεβαιωθούν ότι θα συμβεί. Πόσο εκτεταμένη θα είναι η υποστήριξη mod δεν εξηγήθηκε και φαίνεται πιθανό ότι θα πρέπει να βρίσκεστε σε έναν από αυτούς τους private servers για να το πετύχετε.

Η Bethesda εξακολουθεί να σχεδιάζει το πώς θα φαίνεται αυτό το σύστημα και ο Howard δεν διευκρίνισε το αν αυτά θα είναι διαθέσιμα μόνο για την έκδοση PC του παιχνιδιού ή όχι, αν και θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν κάτι παρόμοιο με το Bethesda Creation Club στις κονσόλες.

Το στούντιο αποκάλυψε πρόσφατα ότι η επερχόμενη Beta θα είναι το πλήρες παιχνίδι, με την πρόοδό σας να μπορεί να μεταφερθεί, ενώ η PC έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει στο Steam.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo Fallout 76 δεν θα είναι διαθέσιμο στο Steam'Πλήρης' η beta έκδοση του Fallout 76Speedrun σε χρόνο ρεκόρ για τα 5 παιχνίδια Fallout

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα