Χωρίς νικητή το φιλικό ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

Ισόπαλη 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τηνΛαμία που διεξήχθη στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους οιδύο ομάδες.

Για την Λαμία του Μπάμπη Τεννέ ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση ενώο ΠΑΣ Γιάννινα ερχόταν από την φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ.

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με σκόρερ τον Βασιλαντωνόπουλομε διαγώνιο σουτ μετά από ασίστ του Δημούτσου.

Η Λαμία θα μπορούσε άμεσα νακάνει το 2-0 αλλά ο Μπούντνικ κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία μετά από ασίσττου Βασιλαντωνόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν οι αλλαγές και ο ΠΑΣ βρήκε τρόπο ναισοφαρίσει με τον Βιντάλ στο 51ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Κόντεαπείλησε δις στο 52ο και το 55ο λεπτό αλλά και τις δύοφορές δεν κατάφερε να σκοράρει! Ο επιθετικός του ΠΑΣ τα κατάφερε με την τρίτη προσπάθειάτου στο 67ο λεπτό μετά από ασίστ του Λίλα!

Η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της και στις δύο ομάδες. Οιπαίκτες της Λαμίας κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2 με σκόρερ τονΑσίγκμπα από στατική φάση!

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές) : Μελίσσας (46’ Σαράνοβ),Αντέτζο (83’ Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46’Πλιάτσικας), Βάντερσον (46’ Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68’ Τζανουλίνος),Δημούτσος (46’ Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46’ Επστάιν), Τσούκαλος (72’ Κωστίκας),Μπούτνικ (79’ Λαμπρόπουλος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης) :Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Κακουμπά, Ντόλοβατς, Κάστρο,Νικολιάς, Λιάσος, Γιάκος, Λουκίνας. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Βελλίδης,Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Βιδάλ, Κούζικ, Σιόντης, Λίλα,Κόντε, Ξύδας

Keywords
Τυχαία Θέματα