Έκοψε πέντε παίκτες ο Ουνάι Έμερι

Ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι παίρνει 25 παίκτες μαζί τουγια την προετοιμασία των κανονιέρηδων στην Σιγκαπούρη! Από την αποστολή κόπηκανοι Τζένκινσον, Κάμπελ, Άκπομ, Ράιν-Αντελέιντ και Μπιέλικ!

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στην Σιγκαπούρη την ΑτλέτικοΜαδρίτης αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν, την πρώην ομάδα του κόουτς Έμερι. Όλα τανέα αποκτήματα θα είναι στην αποστολή ενώ για τους πέντε που κόπηκαν από τοννέο κόουτς των Λονδρέζων η απουσία τους σημαίνει

ότι θα πρέπει να αρχίσουν νααναζητούν ομάδα.

Με μεταγραφή παραχωρούνται οι Τζόελ Κάμπελ, ΚαρλΤζένκινσον και Τσούμπα Άκπομ ενώ με δανεισμό οι Τζεφ Ράιν-Αντελέιντ καιΚρίστιαν Μπιέλικ! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άκπομ με δύο εκατομμύρια Ευρώ θαμετακομίσει στο Βέλγιο και την Σίντ Τρούιντεν ενώ ο Κάμπελ παραχωρείται ελεύθερος!

Η έκπληξη του Ουνάι Έμερι στην αποστολή για την Σιγκαπούρηήταν το όνομα του Λούκας Πέρεθ. Ο Ισπανός επιθετικός – έχει περάσει και από τηνSuperleague με την φανέλα του ΠΑΟΚ – εντυπωσίασε τον Έμερι με την εικόνατου στις προπονήσεις και παίρνει την ευκαιρία του. Σε δύο φιλικά με αδύναμουςαντιπάλους η Άρσεναλ νίκησε 8-0 την Μπόουρχαμ Γουντ και 9-0 την Κρόλεϊ Τάουν!


Keywords
Τυχαία Θέματα