Χολέμπας: "Μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς"

Χολέμπας: "Μεγάλη προσοχή στην ρεβάνς" antoniamath11Πέμ, 02/11/2021 - 00:30

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να επικρατήσει με 3-1, ωστόσο ο παίκτης του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί στη Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό ματς αυτό της ρεβάνς, το οποίο μπορεί να κρύβει λάθη για τους "ερυθρόλευκους", τόνισε ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά

"Κερδίσαμε,

αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε στη ρεβάνς. Ήταν ένα ανόητο τέρμα αυτό που δεχτήκαμε, γιατί αντιδράσαμε καθυστερημένα. Στο επόμενο ματς χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, όχι τα ρεκόρ. Εμείς εστιάζουμε στον εαυτό μας, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να παίρνουμε τις νίκες και τους βαθμούς. Δεν κοιτάμε τη διαφορά, παρά μόνο τη δουλειά μας και αυτή είναι η αιτία που έχουμε αυτή τη διαφορά", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Μήτρογλου:

"Έχουμε παίξει πολλά ματς ως συμπαίκτες. Ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν αντίπαλοι. Χαίρομαι που κερδίσαμε κι εκείνος όχι (γέλια)"

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Χοσέ Χολέμπας ισχυρίστηκε ότι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Άρη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 00:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα