Μαρτίνς: "Ευχαριστημένος αλλά μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμα"

Μαρτίνς: "Ευχαριστημένος αλλά μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ ακόμα" antoniamath11Πέμ, 02/11/2021 - 00:05

Ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του Άρη με 2-1, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο κόουτς είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Όμως θεωρεί ότι έπρεπε οι παίκτες του να βρουν άλλη μια φορά δίχτυα για να αντικατοπτρίζει καλύτερα το σκορ την εικόνα των "ερυθρόλευκων". 


«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας, αλλά θεωρώ πως μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα ακόμη γκολ για να αντικατοπτρίζεται καλύτερα η εικόνα του αγώνα. Αρχίσαμε καλά τον αγώνα και πετύχαμε δύο γκολ, αν και δεχτήκαμε την ισοφάριση από τον Άρη, ενώ είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας δεν ήταν τόσο καλή, αλλά είχαμε 2-3 ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά για να είναι διαφορετική η ισορροπία στη ρεβάνς. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας", δήλωσε στην κάμερα των καναλιών cosmote tv. 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αλλά θεωρεί ότι έπρεπε να είχαν βάλει ένα ακόμα γκολ.
Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 00:05 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα