"Χλωμό" του Ντε Χέα για ανανέωση

Δεν φαίνεται να προχωράει -προς το παρόν- το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό τερματοφύλακα μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, να μη δηλώνει αισιόδοηξος:

«Δεν είμαι αισιόδοξος για το θέμα αυτό. Μόνο η ομάδα, ο Νταβίντ και οι άνθρωποι του μπορούν να απαντήσουν. Εάν η ομάδα θέλει να είναι καλύτερο στο μέλλον από ότι είναι τώρα κι όχι χειρότερο,
σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει ο Νταβίντ», είπε σχετικά ο Πορτογάλος κόουτς.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιό έως το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνή άσου, ο οποίος όμως δεν έχει απαντήσει ακόμη μολονότι θα υπάρχει αύξηση στις ετήσιες απολαβές του στις 375 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, έναντι 210 χιλιάδων, που λαμβάνει με το τωρινό συμβόλαιο.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Αγγλίας δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αυξάνοντας την ανησυχία των φιλάθλων: «Είναι σημαντικό να εστιάζουμε σε πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτή την περίοδο λοιπόν πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρνουμε νίκες στην ομάδα. Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις περί συμβολαίου ή οτιδήποτε άλλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα