Μονόδρομος η νίκη σε ματς για γκολ στο Λονδίνο

Το σημερινό ντέρμπι στο Λονδίνο έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να χάσει τα προνόμια της κορυφής, στην "εύθραυστη" διαφορά από την δεύτερη Λίβερπουλ ενώ η Τσέλσι έχοντας μείνει μακριά από την κορυφή ψάχνει με κάθε τρόπο να καλύψει το χαμένο έδαφος!

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο γήπεδο της Γουλβς ενώ έχασαν με σκορ 3-1 και το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής από την Τόττεναμ αλλά εντός έδρας παραμένουν αήττητοι από τον περασμένο Απρίλιο σε κάθε διοργάνωση!

Θα κάνει τα πάντα για την νίκη αναζητώντας βέβαια
ουσία στην επίθεση.
Ο Βέλγος Αζάρ έχει σκοράρει επτά φορές σε 14 ματς πρωταθλήματος. Σκόραρε και στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Λίβερπουλ τον περασμένο Σεπτέμβρη και γενικώς είναι αυτός που καλείται να κάνει την "δουλειά" όταν η αντίπαλη άμυνα ασχολείται με τους κλασσικούς προωθημένους όπως ο Μοράτα ή ο Ζιρού.
Το γκολ του Αζάρ ανά πάσα στιγμή έχει προσφορά στο (2,75) από το pamestoixima.gr ενώ αξίζουν και οι συνδυαστικές προσφορές όπως για παράδειγμα o Βραζιλιάνος Ζεσούς,. απόντος του τραυματία Αργεντινού Αγουέρο!
Σκοράροντας μαζί στο ματς οι Αζάρ και Ζεσούς παίρνουμε τιμή στο (6,50) από το pamestoixima.gr μαζί με πολλές άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις για το μεγάλο ματς της Αγγλικής Premier League
Keywords
Τυχαία Θέματα