Χαρακτήρα του "Metal Gear Solid" θέλει να ενσαρκώσει ο Oscar Isaac

Oscar Isaac για Snake!

Οι ηθοποιοί της επερχόμενης ταινίας του Netflix, "Triple Frontier", έδωσαν συνέντευξη στο IGN και αποκάλυψαν ποιους χαρακτήρες από βιντεοπαιχνίδια θα ήθελαν να ενσαρκώσουν. Ανάμεσα στις απαντήσεις, αυτή του Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) ξεχώρισε, καθώς ανέφερε ότι θα επιθυμούσε τον ρόλο του Solid Snake στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του "Metal Gear

Solid". "Στο 'Metal Gear Solid', αυτήν θα ήθελα", είπε ο Isaac. "Με προτείνω για τον ρόλο".

Παρακάτω ακολουθεί η πλήρης συνέντευξη του cast της ταινίας, το οποίο αποτελείται από τους Isaac, Pedro Pascal, Ben Affleck, Garrett Hedlund, Charlie Hunnam και Adria Aroja:

Μετά την παραπάνω δήλωση, το ίντερνετ πήρε φωτιά και ανάγκασε τον σκηνοθέτη Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer, Kong: Skull Island) να απαντήσει. Ο σκηνοθέτης δημοσίευσε στο Twitter ότι "Η διαδικασία του casting δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά ... Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Oscar", μαζί με μια παλιά 'φτιαχτή' εικόνα του Isaac στον ρόλο του Snake.

Σεναριογράφος της ταινίας θα είναι ο Derek Conolly (Kong: Skull Island, Jurassic World). Άγνωστο παραμένει ακόμα το cast, αλλά και η ημερομηνία πρεμιέρας. Ο Avi Arad ("Spider-man", "Iron Man", "X-Men") έχει αναλάβει χρέη παραγωγού έχοντας στο πλάι του και τον γιο του, Ari Arad. Οι πρώτες λεπτομέρειες για την ταινία έχουν αποκαλυφθεί, όπως επίσης και ένα concept art.

Δείτε δημοσίευση παρακάτω:

THIS-MUSING-IS-NOT-NEWS-PSA:

To everyone asking how I feel about Oscar Isaac saying he wants to be Solid Snake.

The full process required to cast an icon hasn’t even started, but..

Ask @Bosslogic where the idea for his brilliant mock up came from.

The ball’s in Oscar’s court. pic.twitter.com/DKM1gw0Oc2

Jordan Vogt-Roberts (@VogtRoberts) 4 Μαρτίου 2019

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast του "Triple Frontier", oι Pedro Pascal (Game of Thrones), Affleck (Justice League) και Hedlund (Tron: Legacy) είπαν ότι θα πρωταγωνιστούσαν σε κάποια μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού αν και δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη προτίμηση.

H Adria Aroja κατέχει ήδη έναν ρόλο στο πασίγνωστο παιχνίδι "Fortnite" χαρίζοντας τη φωνή της Ramirez. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν ήξερε ότι το παιχνίδι θα αποκτήσει "τέτοια διάσταση". "Θα ήμουν χωρίς δουλειά για κάποιους μήνες και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή εμπειρία. Δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα του να κάνω κάτι τέτοιο. Θυμάμαι που πάλευαν με τον προϋπολογισμό, γιατί ήταν ένα μικρό ανεξάρτητο παιχνίδι, και μετά η επιτυχία τους ήταν τρομερή".

Εσείς σε ποιες κινηματογραφικές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών θα θέλατε να δείτε το cast του "Triple Frontier"; Αυτή η παραγωγή του Netflix, όπως και άλλες θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο. Ρίξτε μια ματιά στις νέες αυτές κυκλοφορίες, αλλά και στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τις νέες ταινίες που θα δούμε αυτόν τον μήνα.

IGN Greece Ο σκηνοθέτης του "Metal Gear Solid" γιορτάζει την επέτειο του παιχνιδιού με μοναδικό τρόπο Η Metal Gear Solid ταινία με νέο σεναριογράφο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα