Χαμογελά ξανά η Μπορντό (video)

Η μετά-Γκουβερνέκ εποχή άρχισε με νίκη για τους γιρονδίνους της Μπορντό. Νίκη και μάλιστα μέσα στην έδρα της αρκετά δυνατής Ναντ του Κλάουνιο Ρανιέρι.

Ο προσωρινός κόουτς Ερίκ Μπεντούε έκανε λίγο πιο επιθετική την Μπορντό. Αφαίρεσε έναν αμυντικό μέσο από τον σχηματισμό και πρόσθεσε έναν μέσο-επιθετικό. Ο Μάλκομ αν και τιμωρήθηκε με πρόστιμο για πειθαρχικό παράπτωμα μεσοβδόμαδα ήταν στο βασικό σχήμα και ήταν απο τους πρωταγωνιστές.

Η Μπορντό με έναν παίκτη λιγότερο να ασχολείται με αμυντικά καθήκοντα κινδύνευσε ελάχιστα από την
γηπεδούχο Ναντ. Στην πρώτη φάση του αγώνα ευτύχησε να προηγηθεί. Από σέντρα του εξαιρετικού δεξιού μπακ Σαμπαλί ο Ντε Πρεβίλ έφτασε πρώτος στην μπάλα και νίκησε τον Ταταρουσάνου. Η Ναντ στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε καθόλου.

Οι δύο αλλαγές του Ρανιέρι στο ημίχρονο χάλασαν λίγο την ηρεμία της Μπορντό που μέχρι να βρει απαντήσεις στις αλλαγές των γηπεδούχων την πρώτη φάση στο παιχνίδι αλλά ο Κοστίλ έστειλε σε κόρνερ την προσπάθεια του Ρονζιέ. Μόλις τακτοποιήθηκε στο γήπεδο η Μπορντό δεν κινδύνευσε ξανά, είχε ευκαιρίες για το 2-0 αλλά δεν το πέτυχε.

Στις καθυστερήσεις σε μια στατική φάση ο Σάλα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως κατάφερε να μην βρει εστία με όλο το τέρμα στο έλεός του και τον τερματοφύλακα Κοστίλ εξουδετερωμένο. Τελικό αποτέλεσμα νίκη με 1-0 για την Μπορντο που διατηρεί και εξαιρετική παράδοση καθώς έφτασε τα επτά ματς αήττητη απέναντι στην Ναντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα