Χάμιλτον: “Λατρεύω την πρόκληση, έχω να προσφέρω πολλά στη Formula 1”

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes αποκάλυψε πως αν είχε κερδίσει τους τελευταίους δύο τίλους, πιθανότατα θα είχε αποσυρθεί από τη Formula 1, όμως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δηλώνει έτοιμος για νέες προκλήσεις.

“Πιστεύω πως αν κερδίσαμε πέρυσι και κερδίζαμε πάλι εφέτος, τότε η ζωή μου θα ήταν διαφορετική και θα ακολουθούσα ένα άλλο μονοπάτι. Λατρεύω το ότι είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και πρέπει να ανακάμψουμε. Μπορώ να πω πως με

έχει ενθαρρύνει να μείνω πολύ περισσότερο στο σπορ. Προσπαθώ να βρω τρόπους να νιώθω σωματικά καλύτερα. Η ψυχολογική πρόκληση πάντα θα υπάρχει γιατί αυτό ισχύει για εμάς τους αθλητές. Είμαστε πάντα στο όριο. Θέλω να σκέφτομαι πως αξίζω μία θέση την F1 ακόμα, έχω πολλά που θέλω να κάνω“, δήλωσε αρχικά ο Λιούις Χάμιλτον στο Racer.

Όσο για τη φετινή σεζόν, αναγνώρισε πως τα πράγματα δεν πήγαν καλά: “Για να είμαι ειλικρινής, αν η κάθε ημέρα ήταν εύκολη, τότε δεν θα ήταν πρόκληση. Λατρεύω την πρόκληση του να δουλεύω κάθε μέρα με όλους, να δίνω κίνητρα στους ανθρώπους της ομάδας κι εκείνοι σε εμένα. Αναγνωρίζουμε πως εφέτος δεν έχουμε κάνει καλή δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε καλή δουλειά στο μέλλον. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Με πονάει; Δεν θα έλεγα πως πονάει. Όλοι γνωρίζουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Ελπίζω πως τον Φεβρουάριο που θα επιστρέψουμε και το μονοθέσιο πατήσει πίστα να αποδίδει όπως θέλουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάμιλτον, “Λατρεύω, Formula 1”,chamilton, “latrevo, Formula 1”