Χάμιλτον: «Κίνητρο οι αποδοκιμασίες»

Πρωταγωνιστής των δοκιμαστικών στην Ουγγαρία ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μαζί με το μονοθέσιό του θα εκκινήσουν από την πρώτη θέση στον αγώνα της Κυριακής (1/8).

Ο Βρετανός αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες από μέρος του κόσμου και ότι αυτές του δίνουν παραπάνω κίνητρο, καθώς και το γεγονός πως ύστερα από καιρό πήρε την pole position, την 101η της καριέρας του.

Μεταξύ άλλων σχολίασε πως:

«Ήταν ένας απίστευτος γύρος. Θα έλεγα ότι ήταν καταπληκτική ομαδική δουλειά

από όλους, μαζί με τον Βάλτερι Μπότας. Όλοι στο εργοστάσιο έδωσαν τα πάντα και είναι σπουδαίο που όλοι ενωθήκαμε στην προσπάθεια. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη μεγάλη συμπαράσταση που έχω από τον κόσμο εδώ.

Ειλικρινά, δεν έχω νιώσει ποτέ καλά με τις αποδοκιμασίες, αν μη τι άλλο, απλώς μου δίνουν παραπάνω «καύσιμο», οπότε δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Νομίζω ότι τα μαλακά ελαστικά δουλεύουν μόνο για τα πρώτα 5 μέτρα μέχρι την 1η στροφή και η απόσταση μέχρι την πρώτη στροφή είναι μεγάλη.

Ήταν έκπληξη για εμάς ότι όλοι όσοι είναι πίσω μας έχουν τα μαλακά ελαστικά. Θα δούμε τι θα γίνει. Σίγουρα είναι σπουδαίο που η ομάδα μας «κλείδωσε» την πρώτη σειρά για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο εργοστάσιο. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός για όλους αύριο, να απολαύσουν τον ήλιο και να μείνουν ασφαλείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα